Son veriler de ortalama ay ortasından sonra düşüyor.Gecikme var ama model takibi sıkı olacak.
Genel tablo da 8-9 civarı rüzgarlı ve soğumalı sistem yine var sonra ısınma ve şov gözüküyor uzun tablo bu az önce dürbünle baktım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSon veriler de ortalama ay ortasından sonra düşüyor.Gecikme var ama model takibi sıkı olacak.
Genel tablo da 8-9 civarı rüzgarlı ve soğumalı sistem yine var sonra ısınma ve şov gözüküyor uzun tablo bu az önce dürbünle baktım
Son veriler de ortalama ay ortasından sonra düşüyor.Gecikme var ama model takibi sıkı olacak.
Gözlükler takılı bekliyoruz hocam 😎
Diyagramcılar hamak kurulacak…
Ülkemizi etkilemesi beklenen sistem eğer marmara merkezli olursa şehir merkezin de kardan adam dahi yapılacak.
Sistemin gelme olasılığı %40 larda.Gelmesi kadar gelmemesi de gündem de o yüzden tedbire devam.Ancak bu mesafeden gücü ve sistem alanı baya iyi görünüyor.
20 sinden sonra yüksek basınç hakimiyeti bekleniyor Avrupa da
19 u civarı önce balkanlar sonra ülkemizi etkilemesini beklediğim sistemin gücü -12 dir.Ortalama bölgeyi etkileme süresi 3 ila 5 gün aralığındadır. kısacası soğuk balkanlardan gelecek olup ülkemizin batı kesimlerinde hissedilir ani sıcaklık düşüşlerine sebep olacak..Dikkatli olunmalı.
Bu arada 2 sistem bekliyorum diğeri de aralık son haftası gibi duruyor
Kar küreme aracında bekliyorum ara sokaklara girmeyeceğim kayabilirsiniz.
Kar küreme aracında bekliyorum ara sokaklara girmeyeceğim kayabilirsiniz.
Hocam sistem ne alemde kontağı kapatayımmı.
19 u itibari ile soğuk tarafa geçip uygun basınç dizilimi ile sistem kovayalayacağız
Hocam modellerin sizin dediğiniz oluşumu hala göremediği kanâatindemisiniz yoksa uzun vadede siz bir ışık gördünüzmü.
Modeller değişti bugün akşam yine düzelirse şaşırmam
Modeller değişti bugün akşam yine düzelirse şaşırmam
Sen pastanı ye abim, doğum gününde bunları es geç
17-18 itibari ile ülkemiz soğuk atakları geri alacak.Bazı yerler sınırda kalıp bazı yerler kar alacak.Asıl atak aralık son haftası gibi duruyor bakalım