Hayırdır kim saldırıyor bizim foruma. 🤔
Bir giriş beğenmemiş olabilir, Kendi kendine iş eder Yusuf.Saldırı var veya varmış demedim.Olmadan da öyle algılamış olabilir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırdır kim saldırıyor bizim foruma. 🤔
Bir giriş beğenmemiş olabilir, Kendi kendine iş eder Yusuf.Saldırı var veya varmış demedim.Olmadan da öyle algılamış olabilir.
Abi ne aradası.😶Nerdeyse her hafta bakım olmaya başladı.Hayatım boyunca arabamı bu kadar servise vermedim.🙄
Biz servise vermiyoruz,
Götür getir yok abim ![]()
Sıkıntı yok,bir kaç saatlik molalar bazen iyide oluyor.Siteye girememek Forum ailesini özlettiriyor bence
Devam
Sorması ayıptır, ama sitede ne gibi sorunlar var?
Bazen sunucu kendini korumaya alıyor (saldırı)
Bazen güncellem ler oluyor.
Bu ara sık olmaya başladı dikkat çeker oldu.
Her zaman olan bir şey değil
Abi genemi bakım vardı Formda?
Arada böyle şeyler oluyor Oğuzhan, güncelleme, bakım vsvs
Hayırlı günler herkese
Ankara için sarı uyarı
Batı Karadeniz’de Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!
31.08.2022 13:00 - 31.08.2022 21:00
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra ve akşam saatlerinde Batı Karadeniz’de görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu çevreleri ile Ankara’nın Nallıhan ilçesinde kısa süreli ve yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ağışı, hortum oluşma riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler
Pek bilen olmaz bu eseri, atalım bulunsun
Kozan Dağı,Ersen ve Dadaşlar
Sözleri de güzeldir.
Kozan dağının eteği
Bura koç yiğit yatağı
Anam derdimin ortağı
Beyler aman aman
Evlat derde ağlarmıola
Anam derdimin ortağı
Beyler aman aman
Evlat derde ağlarmıola
Çıktım kozanın dağına
Karı dizleyi, dizleyi
Yaralarım göz göz oldu
Beyler aman aman
Cerrah gözleyi gözleyi
Yaralarım göz göz oldu
Beyler aman aman
Cerrah gözleyi gözleyi
Kozan dağı çatal matal
Arasında arslan yatar
Bir yiğide bir gelin yeter
Beyler aman aman
İki alanın derdi artar
Bir yiğide bir gelin yeter
Beyler aman aman
İki alanın derdi artar
Bursa, Bilecik, Kütahya ve Balıkesir'de Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor !
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Bursa, Bilecik ve Kütahya çevreleri ile Balıkesir'in güneyinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bu akşam saatlerine kadar (20:00 TSİ) yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
30.08.2022 17.00-30.08.2022 20.00
Eskişehir Çevrelerinde Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor!
Meteoroloji radarından alınan son verilere göre; önümüzdeki 2 saatlik periyotta Eskişehir çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, hortum oluşma riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
30.08.2022 18.05-30.08.2022 20.00
Marmara Bölgesi'nde Beklenen Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!
31.08.2022 Çarşamba günü Marmara Bölgesi'nde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların sabah saatlerinden itibaren İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Edirne'nin güneyinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışların etkisini bölgenin batısında akşam saatlerinde, kuzey ve doğu kesimlerinde gece saatlerinde kaybetmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
31.08.2022 06.00-31.08.2022 23.59
Günaydın,iyi günler herkese
Hayırlı akşamlar