Tamam işte Samsun kendini bloke edince yemeyenin malını yerler hesabı yağış orduyu tercih ediyor.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Ordu canavar gibi. heryere yağmış . Aslında dünkü hat geniş çaplıydı heryere güzel yağış bırakabilecek potansiyeli vardı ama nasıl olduysa pat diye birden samsun blloke olunca .) hop Orduya geçiş oldu Ordu ekmeği yedi. Samsunda uyusun. merkeze yağdı güzel 33 kg .Köyede az yağmış. TEKKEKÖY ilçesi köyüne
-
Tamam işte Samsun kendini bloke edince yemeyenin malını yerler hesabı yağış orduyu tercih ediyor.
yemeyenin malını yerler sesli güldüm Ama hakikaten bitişik 2 şehir arasında dramatik bir fark var.
-
Ecmwf ucundan azıcık +8 değdirmiş, gfs de +8 soksa çok iyi avantaj olacak. Kalmış 7 gün. Vade çok uzun değil
-
Hahaha sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorum, her sistemde böyleyim zaten. 5 mm yağışı bile kovaladığım oluyor.
-
Bu yağış yaklaşık 1-2 saatte düştü Ordu'da cidden özlemişim böyle havaları
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese.
angora06 hoşgeldiniz
-
Irak’ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi
-
Uzun bir aradan sonra tekrar herkese merhabalar
-
Cama vuran rüzgar hakkında konuşayım
Derinden gelen "vuuu" tarzı ses var, sanki benim yerime hayatıma isyan ediyor. O anda zihinsel olarak güvende hissediyorum. Kısacası bana huzur veriyor. Ya size?
-
- Resmi Gönderi
Hoş geldin
-
- Resmi Gönderi
Hoşgeldin
-
Tekrar Hoş Geldin
-
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar yorucu ve sıcak geçen yaz günlerinde foruma girebiliyoru z ara ara , gönül ister ki sürekli buralarda olalım ama olmuyor İşte 🖐
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
-