Whisper tarafından yazılan gönderiler

Trabzonspor şampiyonlar ligine gidip 0 çekmektense avrupaya gidip ülke puanına katkı sağlayabilir diye düşünüyorum.

Oraya kapağı atarsak para ve puan alırız ama az,ama çok.

İşimiz zor ama olmaz da değil.TS inşaallah ipi göğüsler.

3 dakika sonra ilk gösterim başlıyor likten izleyebilirsiniz

İlk gösterim bittikten sonra da yine buradan izleyebilirsiniz

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Güzel olmuş abim,eline emeğine sağlık :alkıs:

İnce eleyip sık dokuyorsunuz.

Nasıl olacağı belli veya olasılığı yüksek bir çözüme bakmıyorsunuz.

Bir kaç mesaj sonrası ise "ne veya nasil olabilir"i bulan var.

Bir ayda olamayacağı malum,istisna bir kaç yer hariç diyelim.

Yazıda bir ay olsa Ağustos ayı veya adı neyse o ayın yağışı denilirdi.

1 rakamı var onunla başlamış.

Yazmak bazen çok zordur, Yazım hatası veya bir nokta, ünlem, soru işareti yazıyı başka yerlere götürür.Bir basit açıklama veya kelimeyi, cümleyi ifade etmek çok zor olabilir.Bunlarıda göz önünde bulunduralım.

Marmara’nın Güney ve Batısı ile Kuzey Ege’de Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; 24.08.2022 Çarşamba günü Marmara’nın güney ve batısı ile Kuzey Ege’de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Edirne, Tekirdağ, Yalova, Bilecik, İzmir, Manisa ve Kütahya’da kuvvetli (21-50 kg/m2), Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Edirne’nin güneyi ile Tekirdağ’ın batısında yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

24.08.2022 12.00-24.08.2022 23.59

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Marmara’nın Batısında Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri ile Balıkesir’in kuzeyinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

23.08.2022 13.00-23.08.2022 21.00

Hayırlı sabahlar, günaydın

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Bu sesi açıp uyuyacağım birazdan

🙃

Üşüdüm adeta :)

Belhandanın adanaya transfer olduğunu bugün attığı golü duyunca öğrendim. Bir cimbomlu olarak için sızladı doğrusu. :( Adam sırf yönetimi eleştirdi diye ayağını kaydırdılar. Kaldıki eleştirisindede haksız değildi. Nerden nereye.

Balotelli gelince "asist ondan,gol benden "gibi bir şeyler demişti.

Belhanda her takımda oynar.. Canı isterse, onyekuru da öyle.

Onyekuru FB ye zor anlar yaşattı.Lakin ikiside seyirciye bir şeyler yaptılar..O olmadı işte