Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Yaz bir an önce bitsin, oraj falan istemiyorum. Şu eylülün ilk haftasında +8 girse ülkemize bana yeter. ikinci hafta veya üçüncü haftadan itibaren +6 +5 istiyorum.
-
- Resmi Gönderi
İnce eleyip sık dokuyorsunuz.
Nasıl olacağı belli veya olasılığı yüksek bir çözüme bakmıyorsunuz.
Bir kaç mesaj sonrası ise "ne veya nasil olabilir"i bulan var.
Bir ayda olamayacağı malum,istisna bir kaç yer hariç diyelim.
Yazıda bir ay olsa Ağustos ayı veya adı neyse o ayın yağışı denilirdi.
1 rakamı var onunla başlamış.
Yazmak bazen çok zordur, Yazım hatası veya bir nokta, ünlem, soru işareti yazıyı başka yerlere götürür.Bir basit açıklama veya kelimeyi, cümleyi ifade etmek çok zor olabilir.Bunlarıda göz önünde bulunduralım.
-
Sinop çatlıyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Whisper şiir gibi adamsın be dayı. Vesselam
-
- Resmi Gönderi
Whisper şiir gibi adamsın be dayı. Vesselam
Estağfurullah,Teşekkür ettim abim..Biraz fazla kafa ütülerim idare edin
-
Bu yaz mevsiminde ilk defa bu kadar bunaldım. Be ne yav..
-
Olaya bakarmısın WİNDY hava durumu uygulamasını yükleyim dedim telefona. indirdim. Tıkladım uygulama tam açılırken hata verdi ..Şimdide google a girmiyor . Google tıklıyorum beyaz bir görüntü geliyor sayfa açılacak gib oluyor ama açılmıyor direkt olarak kapatıyor Googlde da bozuldu
Daha öncelerdende oldu bu nane .Samsung marka abuk sabuk hatalarla uğraşıyoruz Allahtan birader anlıyorda yaptıydı yoksa para .bayılırdık yada çok uğraşırdım
-
Çanakkale yenicedeki tulu yağışı
-
Bulutlar bile sıcak havayla karşılınca agresifleşiyor 😂
-
Samsun 2021 ağustos ayına göz gezdrdim.Bu seneyle kıyas yaptım 30 günlük gece ve gündüz ortalamasına baktım.
2021 ağustos gece ortalaması 22.0
2021 ağustos gündüz ortalaması 28.9
2022 Ağustos gece ortalaması 22.6 ( bu güne kadar gerçeklşeen )
2022 Ağustos gündüz ortalaması 29.0 ( bu güne kadar
Geri kalan günlerdede herhangi bir serinleme de olmadığı için bu fark 1 tık daha açılacak Yani Geçen seneye
oranla 1 tık daha sıcak geçiriyoruz ağustos ayını Samsun olarak
Yağış olarak ise 2021 ağustosta 51 kg yağış almış. Bu sene 2022 ağustos 2 kg almış bu güne kadar Bu saatten sonrada ay sonuna kadar yağış yok gibi duruyor .
Eylülde bomba gibi palarız umarım .
-
Hava hafif serin ama sıcaklıyorum yine de, yanii çok değişik bir hava var.
-
22 - 29 ağustos arası 2 metre sıcaklık anomaly Son güncellemedir 1991 -2020
29 Ağustos - 5 eylül arası .
Güncelleme sonuçları uzun vadede sürekli değiştiği için sonrası dönemi atmaya gerek yok .
-
Ya sabır, ya sabır.. Kendimi bir saniye rahat hissedemiyorum sürekli sıcaklıyorum zihnim stres topu oldu.
-
Akşam oldu hissedilen 36 derece halen
-