Whisper tarafından yazılan gönderiler

Saçmalık

Ana avrat küfür mü var? Yok, sana ne ben istediğim şekilde her şey telaffuz edebilirim demekki.

Biz neler duyduk neler,bana ne senin yaptırımın, ambargon.. Soysuzlar , istedikleri gibi at oynatiyorlar.

Putin abi de tüm Dünyayı oynatıyor şu anda.Bir kaç saatlik harekatı, savaşı aylara böldü.. Dünya yeter gitsin bitsin diyor.

Hani Rusya mı zorda, yoksa Dünya ve Avrupa ülkeleri mi zorda diye sorsam ?

UEFA otursun kendi kapısının önünü temizlesin, başkalarının yaptıkları savaş da dahil onları ilgilendirmez.

Sen sporuna bak ,sana ne savaş

Üst menüdeki profil fotoğrafıma 3-4 kez bastığımda açabiliyorum. Biraz stres ediyor beni

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    Bir tek bende mi oluyor?

Normal ve tek tıkla açılabiliyor,yine de bakalım.

Telefonda böyle bir sorun var sanırım çünkü bende de oluyor hatta telefondan anketleri bile açamıyorum bu güncelleme bir tuhaf yanı bu

Sıkıntı telefonda mı, güncelleme sonrası sitede mi var?

Hem Yusuf'un bahsettiği bende normal,hem senin dediğin normal.

Bakın yinede bir deneme edin arada .. Devamlı oluyorsa bakılsın

olan var olmayan var öyle sürekli ulu orta yerde söyleme abi. -.-

Evet sıcak fazla olunca biraz can sıkıcı oluyor..Hele hele Kıbrıs biraz daha iğne ucu..

Allah yardım etsin abim.Gercekten de zor.

Hoşbulduk. Aylar boyunca siteye girebilmek için çok çabaladım bir türlü onay maili gelmiyordu.

Bilsek yardımcı olurduk Yusuf.

Dikkat etmedik demekki.Bu yinede Sinan başkan sayesinde oldu.. :olumlu: onun dikkatini çekti,bende unutmuş olabilir diye onay verdim öyle yazdım sana .

E BAKAM bazen oluyor işte .

Herkese hayırlı akşamlar forum

Hayırlı geceler abim

selamlar arkadaslar hayirli aksamlar. bugun bursada hatri sayilir bir sicaklik var. bunaltici

Aleykumselam, hayırlı akşamlar.

19 derece ve yine ilerleyen saatlerde 11 lere kadar düşüyor.Her zaman dediğim gibi, gündüz 35 de olsa gece yarı yarıya düşüyor.

11-15 arası devam ediyor :)

Evet abi nickimin şifresini unuttum maalesef aylardır giremiyordum. Yeni hesap açmayı denedim sistem eposta onaylaması istedi mail yolladı ona rağmen onay maili gelmiyordu. Yine hesap açmayı denedim bu sefer onay istemedi. Dönebildim çok şükür. Eski hesabımın şifresini değiştirip bana özelden paylaşırsan sevinirim

Onu bilmem de yeni şifre ile sana atayım özel sohbetten Yusuf

ilginç gerçekten.. adam öldü gitti yakışıklılığ ıkaldı dillerde.

Çok eskiden bir TV programında konuşan tanınmış jüri üyesi şuna benzer bir laf etmişti"bir resim geldi önümüze,bizler hayret ettik.. Böyle bir şey olamaz dedik"diye yakışıklılığından bahsetmişti.

Uzun bir söyleşi idi ,bulursam atarım video veya yazısını.

Ben sevmem o ayrı mesele,ama yakışıklılık konusunda "yiğidi öldür, hakkını yeme" burada hayata geçer.Gercekten boy,pos, yakışıklılık 10 numaraydı

Yusuf_341 hoşgeldin.. Epeydir gözükmüyordun , kullandığın nickin şifresini mi unuttun ?

Onu özel sohbetten atalım sana eğer öyleyse..Bu yeni nicke onay verdim.

Yine bu nick ile yazarsın, şifreni alırsın.Eski nickinle devam edersin.iletisim bu nick ile yapalım.

Bu en son kullandığın

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.