- Resmi Gönderi
acaba iphone la ilgili bir sorun mu samsung da çalışıyor çünkü
Mahmut Sami usta "alo alo"
Olabilir mi böyle bir sıkıntı?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturacaba iphone la ilgili bir sorun mu samsung da çalışıyor çünkü
Mahmut Sami usta "alo alo"
Olabilir mi böyle bir sıkıntı?
eee kimseler yokmu daha. gunaydin arkadaslar bir ses verin yahu..
burdayız
Yav uyutmadınız vın vın
Hayırlı günler herkese
burdayız
Yav uyutmadınız vın vın
Hayırlı günler herkese
hayirli gunler mustafa abi
Türkiye 1971 -2000 ortalama sıcaklıkğı çıkartmaya çalışıyorum sayısal olarak :D beynim uyuştu :D ama çıkacak .
1981 -2010 a göre daha düşük sıcaklık
Mevsim Yaz olunca genellikle hava durgun olduğundan, forum sakin oluyor böyle olunca benim de foruma fazla giresim gelmiyor.
forumun canlanmaya ihtiyacı var ekstra birşeyler yapılması şart
Mevsim Yaz olunca genellikle hava durgun olduğundan, forum sakin oluyor böyle olunca benim de foruma fazla giresim gelmiyor.
Genelde tüm hava işi ile ilgili forumlarda tansiyon düşer böyle aylarda Yusuf
forumun canlanmaya ihtiyacı var ekstra birşeyler yapılması şart
Mesela ?
Genelde tüm hava işi ile ilgili forumlarda tansiyon düşer böyle aylarda Yusuf
Mesela ?
sosyal medya aktif olarak kullanılmalı sitenin tanınması için reklam lazım rakip çok eze eze ön plana çıkmak gerek.
bu site haricinde bildiğim 3 x site var . 1 ikayboldu var ama adı var sadece var yani . günlerce 1 kişi yazmaz . o site gibi olmayalım. ondan dedim abi
samsuna geldim abi bursaya göre oldukça serin. bursa yanıyor şimdi samsun zaten bursa gibi sıcak olmazda bursada 35 36 larda alev alev . samsun 27 28 derece gidiyor .
bursada gece zor uyurdum sıcaktan evde oturduğum yerde terlerdim
sosyal medya aktif olarak kullanılmalı sitenin tanınması için reklam lazım rakip çok eze eze ön plana çıkmak gerek.
Reklam işi yapıldı zamanında..Hemde bir defa da değil ama bize dönüşü berbat..Bir kişi bile çıkmaz sanırım reklamdan yola çıkarak siteye üye olan .
Sosyal medya da haklısın, hesaplarımız var ama yeteri kadar etkili değiliz, paylaşımlar yok denecek kadar az.
bu site haricinde bildiğim 3 x site var . 1 ikayboldu var ama adı var sadece var yani . günlerce 1 kişi yazmaz . o site gibi olmayalım. ondan dedim abi
insaallah o iş bizden uzak kalacak..o zor günleri atlattık bence,çok kendi selamımıza cevap ettik bir nevi..
2017 ile şimdi arasında fark çok masaallah
Yinede boş kalmasın diye az çok bir şeyler paylaşılmalı , haklısın..
samsuna geldim abi bursaya göre oldukça serin. bursa yanıyor şimdi samsun zaten bursa gibi sıcak olmazda bursada 35 36 larda alev alev . samsun 27 28 derece gidiyor .
bursada gece zor uyurdum sıcaktan evde oturduğum yerde terlerdim
Keyfine bak o zaman Samet , sıcak deme de ne dersen de
abi sizde 35 derecelerdesiniz
Daha Çok GösterReklam işi yapıldı zamanında..Hemde bir defa da değil ama bize dönüşü berbat..Bir kişi bile çıkmaz sanırım reklamdan yola çıkarak siteye üye olan .
Sosyal medya da haklısın, hesaplarımız var ama yeteri kadar etkili değiliz, paylaşımlar yok denecek kadar az.
insaallah o iş bizden uzak kalacak..o zor günleri atlattık bence,çok kendi selamımıza cevap ettik bir nevi..
2017 ile şimdi arasında fark çok masaallah
Yinede boş kalmasın diye az çok bir şeyler paylaşılmalı , haklısın..
Twitter'dan özelden şifremi unuttum yardım edin diye yazmıştım size hiç dönüş olmadı. 🙃