Hayırlı Günler, hayırlı Cumalar
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı akşamlar
-
Günaydın, hayırlı sabahlar
-
Denizlerimizde (Orta ve Güney Ege'de) Fırtına Bekleniyor !
Beklenen Hadise
Fırtına
Beklendiği Yer
Orta ve Güney Ege'de rüzgarın yarın (14.06.2022 Perşembe) ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, Cuma (15.06.2022) akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı
14.07.2022 00:00-15.07.2022 18:00
-
Toprak evler vardı soba yanardı,araç yok denecek kadar azdı,öküz,at koşulurdu.
Şehirler de sokaklarda voleybol için ip çeker voleybol oynardık.. Futbol zaten basit kalıyor her türlü alan,mekan,saha vardı.
Voleybol için mahallede cekilen ip arada sök tak edilirdi.O kadar az araç geçerdi ki kimse oyundan sogumazdi.
Nüfus fazlalaştı, araçlar çoğaldı, köhne,ahşap ve yapışık olmayan evler gitti, birbirine yapışık evler, binalar kat kat dikildi, betonlasma çoğaldı..
Patlayan volkanlar, insanoğlunun doğaya müdahalesi de işin içine girince buna da şükür demek geliyor içimden.
İklimimiz biraz hafif coğrafya olarak.. Aynı sıkıntılar başka ülkelerde olduğu halde hala kışı kış gibi devam ediyorlar.
Bizim sıkıntılarımız bizim coğrafyayı etkiliyor diyelim.
Etken çok ama ben yinede eski kışların geri geleceğini düşünüyorum.
Hava civa anlamam sadece kurulu düzen var ve bu düzen ne zaman sekteye uğrasa bir şekilde geriye dönüş olmuş,yine olur derim.
-
Güncellemenin olayı ne Abi
güncelleme geldi 5.5 yükseltme olacak hazırlık yapılıyor
PC den girince farkediliyor güncelleme 😅
Ben telden bakarım hep Mustafa..Eren'in yazdığına göre PC den görünen bişeyler var demekki..Ama hala bende bilmiyorum

-
Whisper ben gordum mustafa abi
biraz uzun bakmak gerekiyor. birde gormek icin cok cabalamamak gerekiyor. 10-15 sn bos bakip beyaz kisma bakmak yeterli. resmin sagina soluna bakmayin tek bir noktaya bakinBurun ucuna bakılsa yeterlidir..Şasi bak şaşır vardı ya Eskiden
Onu herkes goremezdi
Gözler şasi edilecek, devamlı bakılacak vsvs
Buda ona benzemez ama odaklanmak yeterlidir bunda da
:olumlu:
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mesut,her asist ve her golde elini malum hareketle kaldırır ve sevinir..
O el her havaya kalktığında birileri yerin dibine girer,girecek
-
Ankara bozkırları temmuz'un ortasında yeşil durumda
Denk
Her zaman bu aylarda bu zamanda görünmez böyle görüntüler Eser :alkıs:
-
abi göremeyenlerde var deseydin keşke kuşkularım iyice arttı şimdi zihnime.

WhatsApp ve telegramda görenler var dedim ya..Bu bazıları görüyor anlamına gelir.
Neyse bakalım dert edilecek bir şey değil abim.
Normaldir, benim yaptığım telden iki dakikada yapılan, ondandır büyük ihtimalle :alkıs:
-
abi boşluklu görseldede olmadı ya defalarca denedim. Zihnim bi türlü senin görseli algılayamadı. Yapan varsa seslensin.
O kadın görselinde kusursuz oluyodu. Aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı acaba zihnimin kadın görsellerine zaafımı var diye
benim sanırsam ters orantılı çalışan bir gözlem yeteneğim var 
Hayır kötü bir şey gelmesin aklına..
Ben ve WhatsApp yada telegram ile iletişim kurduklarımdan da gören var.
Neyse yine sen tek resme bak arkada kaldı o resim ve tavana bak,yada kapat gözlerini aralar gibi yap
Goremediysen de sıkıntı yok..Benim alel acele yaptığımdan dolayı da olabilir abim
-
Evet 10 numara görsel denk.Beyaz zeminde ful ekran

-
Dediğini de edelim bakalım ben böyle bakmadım ama görünecektir.Atayim bende deneme edeyim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
tamamda nere bakacayık negatif resme baktıktan sonra? Boşluğu niye vermedin abi?

Gerek yok
Resme bak yine odak halde ,biraz 25-30 saniye diyelim,sonra evdeysen kırp gözünü tavana bak ,yada kapat gözünü az hafif arala yani açar gibi yap sadece
-
Aha ben

Biraz değişik ettik sanırım ama buda oldu.Gormek mümkün
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.