Sohbetimiz Bol Olsun

• Resmi Gönderi

abi boşluklu görseldede olmadı ya defalarca denedim. Zihnim bi türlü senin görseli algılayamadı. Yapan varsa seslensin.:( O kadın görselinde kusursuz oluyodu. Aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı acaba zihnimin kadın görsellerine zaafımı var diye :tepkisiz: benim sanırsam ters orantılı çalışan bir gözlem yeteneğim var :O

Hayır kötü bir şey gelmesin aklına..

Ben ve WhatsApp yada telegram ile iletişim kurduklarımdan da gören var.

Neyse yine sen tek resme bak arkada kaldı o resim ve tavana bak,yada kapat gözlerini aralar gibi yap

Goremediysen de sıkıntı yok..Benim alel acele yaptığımdan dolayı da olabilir abim

• Hayır kötü bir şey gelmesin aklına..

Ben ve WhatsApp yada telegram ile iletişim kurduklarımdan da gören var.

Neyse yine sen tek resme bak arkada kaldı o resim ve tavana bak,yada kapat gözlerini aralar gibi yap

Goremediysen de sıkıntı yok..Benim alel acele yaptığımdan dolayı da olabilir abim

abi göremeyenlerde var deseydin keşke kuşkularım iyice arttı şimdi zihnime. :bakiskacirma:

• Resmi Gönderi

abi göremeyenlerde var deseydin keşke kuşkularım iyice arttı şimdi zihnime. :bakiskacirma:

WhatsApp ve telegramda görenler var dedim ya..Bu bazıları görüyor anlamına gelir.

Neyse bakalım dert edilecek bir şey değil abim.

Normaldir, benim yaptığım telden iki dakikada yapılan, ondandır büyük ihtimalle :alkıs:

• Uzay’da Orta ve Doğu Karadeniz bulunmuş sanırım

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Ankara bozkırları temmuz'un ortasında yeşil durumda

Denk

Her zaman bu aylarda bu zamanda görünmez böyle görüntüler Eser :alkıs:

• Resmi Gönderi

Whisper ben gordum mustafa abi

biraz uzun bakmak gerekiyor. birde gormek icin cok cabalamamak gerekiyor. 10-15 sn bos bakip beyaz kisma bakmak yeterli. resmin sagina soluna bakmayin tek bir noktaya bakin

• Whisper ben gordum mustafa abi

biraz uzun bakmak gerekiyor. birde gormek icin cok cabalamamak gerekiyor. 10-15 sn bos bakip beyaz kisma bakmak yeterli. resmin sagina soluna bakmayin tek bir noktaya bakın

hepsini denedim uzun baktım kısa baktım tek bir noktaya veya dağınık baktım hiç olmadı. Önceki görselde hep oldu ama mustafa abinin subliminal mesajını bir türlü yakalayamadım. :düşünceli: görebilene helal olsun ne deyim.

• Resmi Gönderi

Whisper ben gordum mustafa abi

biraz uzun bakmak gerekiyor. birde gormek icin cok cabalamamak gerekiyor. 10-15 sn bos bakip beyaz kisma bakmak yeterli. resmin sagina soluna bakmayin tek bir noktaya bakin

Burun ucuna bakılsa yeterlidir..Şasi bak şaşır vardı ya Eskiden

Onu herkes goremezdi

Gözler şasi edilecek, devamlı bakılacak vsvs

Buda ona benzemez ama odaklanmak yeterlidir bunda da

:olumlu:

• Burun ucuna bakılsa yeterlidir..Şasi bak şaşır vardı ya Eskiden

Onu herkes goremezdi

Gözler şasi edilecek, devamlı bakılacak vsvs

Buda ona benzemez ama odaklanmak yeterlidir bunda da

:olumlu:

Güncellemenin olayı ne Abi

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Güncellemenin olayı ne Abi

güncelleme geldi 5.5 yükseltme olacak hazırlık yapılıyor

PC den girince farkediliyor güncelleme 😅

Ben telden bakarım hep Mustafa..Eren'in yazdığına göre PC den görünen bişeyler var demekki..Ama hala bende bilmiyorum :)

• karslı bir arkadaşım var 88 li . kış muhabbeti açıldı öyle bende dedim kış olmuyor falan dedim artık. doğru diyosun aga dedi kış olmuyor dedi :D konu uzadı . falan ya aga diyor 90 larda cocukken ben köyde ev boyunca kar yağardı yaw diyor . evin tepesinden kayardım diyor .şimdi 25 30 cm kar yağıyor bizim köye diyor gülüyor :D .. hemen eriyor birde falan dedi

bende güldüm :D o iş bitti artık dedim ne bekliyosun la dedim . kış olmuyor dedim ya sana dedim ..gülüştük. :D

ben arkadaşla konuyu 2020 de konuşmuştuk ben bildiğim için oralara kar az yağdığını muhabbet dönsün diye açtım makara olsun

biraderde karsta askerlik yaptı 2015 de karsa gidiyor digora markete gidiyor kardeşte market sahibine buranın kışı fenadır falan diye sormuş . 2 kişilermiş... 1 i demiş kardeşe aynen kardeşim demiş kışı sert falan soğuk demiş...

ötekide hemen araya girmiş.. kış olmuyor artık abicim demiş sen rahat ol dert edilcek bir durum yok demiş sen buna bakma demiş :D eskidendi kışlar hemen yağıyo biraz o kadar diyomuş . ötekide demiş oluyorya falan . ne olması olm demiş eskisi gibi kışmı var demiş burada. falan tartışmışlar :D kardeşim anlattı bunu askerlik dönüşünde benim hava meraklısı olduğunu bildiğim için. :)

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• Resmi Gönderi

Toprak evler vardı soba yanardı,araç yok denecek kadar azdı,öküz,at koşulurdu.

Şehirler de sokaklarda voleybol için ip çeker voleybol oynardık.. Futbol zaten basit kalıyor her türlü alan,mekan,saha vardı.

Voleybol için mahallede cekilen ip arada sök tak edilirdi.O kadar az araç geçerdi ki kimse oyundan sogumazdi.

Nüfus fazlalaştı, araçlar çoğaldı, köhne,ahşap ve yapışık olmayan evler gitti, birbirine yapışık evler, binalar kat kat dikildi, betonlasma çoğaldı..

Patlayan volkanlar, insanoğlunun doğaya müdahalesi de işin içine girince buna da şükür demek geliyor içimden.

İklimimiz biraz hafif coğrafya olarak.. Aynı sıkıntılar başka ülkelerde olduğu halde hala kışı kış gibi devam ediyorlar.

Bizim sıkıntılarımız bizim coğrafyayı etkiliyor diyelim.

Etken çok ama ben yinede eski kışların geri geleceğini düşünüyorum.

Hava civa anlamam sadece kurulu düzen var ve bu düzen ne zaman sekteye uğrasa bir şekilde geriye dönüş olmuş,yine olur derim.