Paylaşım tamamdır ,
Facebook adresimiz
https://m.facebook.com/670032829825387/
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPaylaşım tamamdır ,
Facebook adresimiz
https://m.facebook.com/670032829825387/
SameT. Özel sohbete bakiver arada derede ![]()
Arada derede sosyal medyadan da takip edelim
yi
Oguzhan ve SameT. Facebook'a atıldı Kıbrıs ve tahpur yaylası
Yayla resmine kaynak yazmadım başka bir yerden alıntı olabilir diye .
Buradan alıp Lefkoşa diye
Facebook ta paylaştım abim.
Adres bu
https://m.facebook.com/havalarinsesi/
Gece-gündüz kareleri masaallah :alkıs: ![]()
Eline sağlık Oguzhan
Ben biraz el attım Kusura bakma, küçük görselleri aynı olduğundan çıkardım.
3.goruntu gerçekten de süper bence :olumlu:
Hayırlı günler herkese
aynen abi uyumadım zaten bu gece ayaktayım hala çok güzel şeyler kaydettim. Ben bu mevsimde bu derece aksiyonlu bir hava hatırlamıyorum efsane ötesiydi. Tam 2 saat boyunca nerdeyse her saniye şimşek çaktı abartısız söylüyorum. Hemde ne yıldırımlar gündüz gibi oluyordu hava. Ama yıldırımlar düştü sağa sola elektrikler gitti 4 saattir elektirk yok. Sabah güzel şeyler atacam nasipse.
Masaallah,aksiyona doyduk desene şuna . Gözün aydın olsun.
Sana yazdım uyudum,sende çabuk cevap yazmışsın ![]()
Video atma, fotoğraf ekleme imkanın var, bekleriz görselleri mümkün olursa.
Modellere güzel şeyler yansıdıktan sonra yağış takibi yapmak son derece keyifli. Heleki bu mevsim için.Kıyılarda dahil akdeniz bölgesinin tamamı pazartesi gününden itibaren şiddetli yaz sağanaklarının etkisine girecek gibi. Üstelikte bu mevsimde genel olarak gördüğümüz sadece gündüzün belli bir kısmında görülen konvektif değil geceye sarkan yağışlarda söz konusu. Umarım değişiklik olmaz.Heyecanla bekliyoruz.
Kıbrıs yıkılıyor derler medyada Oğuzhan..
Güzel yağışlar olsun inşallah.
Hayırlı Cumalar, hayırlı günler herkese
Hatay İcin insallah bu sefer tutar, gecen mgm 5 gun yagmur gosterdi hic yagmadi sadece dag taraflarina yagdi ...
İnşallah..
Kazasız belasız yağsın abim
Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Yapılan son değerlendirmelere göre; 25.06.2022 Cumartesi günü Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Bitlis ve Bingöl çevreleri ile Van'ın güneyinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların; Pazar günü de Erzurum, Kars, Ardahan, Artvin ve Rize'nin iç kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Yapılan son değerlendirmelere göre; 25.06.2022 Cumartesi günü Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Bitlis ve Bingöl çevreleri ile Van'ın güneyinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların; Pazar günü de Erzurum, Kars, Ardahan, Artvin ve Rize'nin iç kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
25.06.2022 05:00-26.06.2022 19:00
Doğu Anadolu’nun Güneydoğusunda Kuvvetli Rüzgar ve Fırtınaya Dikkat!
Fırtına
Rüzgarın 25.06.2022 Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren Doğu Anadolu’nun güneydoğusu (Van, Şırnak ve Hakkari) ile Siirt’in doğu kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli (50-70 km/sa) ve yer yer kısa süreli kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
25.06.2022 08:00-25.06.2022 20:00
25.06.2022 05:00-26.06.2022 19:00
Doğu Anadolu’nun Güneydoğusunda Kuvvetli Rüzgar ve Fırtınaya Dikkat!
Fırtına
Rüzgarın 25.06.2022 Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren Doğu Anadolu’nun güneydoğusu (Van, Şırnak ve Hakkari) ile Siirt’in doğu kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli (50-70 km/sa) ve yer yer kısa süreli kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
25.06.2022 08:00-25.06.2022 20:00
Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun Doğu Kesimlerinde Toz Taşınımına Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün (24.06.2022 Cuma) akşam saatlerinden sonra ve Cumartesi günü Güneydoğu Anadolu’nun doğusu (Diyarbakır’ın doğusu, Batman, Mardin, Siirt ) ile Doğu Anadolu’nun doğu kesimlerinde (Bitlis, Şırnak, Hakkari, Van, Muş, Ağrı, Iğdır, Erzurum’un doğusu, Kars, Ardahan) Suriye ve Irak kaynaklı toz taşınımı beklenmektedir. Toz taşınımının Cumartesi günü öğle saatlerinden sonra etkisini artırması; Pazar günü sabah saatlerinden sonra ise etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir. Toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, ulaşımda aksamlar ile yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
24.06.2022 20:00-26.06.2022 06:00
Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun Doğu Kesimlerinde Toz Taşınımına Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün (24.06.2022 Cuma) akşam saatlerinden sonra ve Cumartesi günü Güneydoğu Anadolu’nun doğusu (Diyarbakır’ın doğusu, Batman, Mardin, Siirt ) ile Doğu Anadolu’nun doğu kesimlerinde (Bitlis, Şırnak, Hakkari, Van, Muş, Ağrı, Iğdır, Erzurum’un doğusu, Kars, Ardahan) Suriye ve Irak kaynaklı toz taşınımı beklenmektedir. Toz taşınımının Cumartesi günü öğle saatlerinden sonra etkisini artırması; Pazar günü sabah saatlerinden sonra ise etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir. Toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, ulaşımda aksamlar ile yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
24.06.2022 20:00-26.06.2022 06:00