Whisper tarafından yazılan gönderiler

Konya'nın Güneybatısında Beklenen Kuvvetli Yağışa Dikkat!

Beklenen Hadise

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

Son Radar verileri ve meteorolojik değerlendirmelere göre; önümüzdeki 3 saat süresince Konya'nın güneybatısında (Derebucak, Beyşehir, Seydişehir, Meram, Yalıhüyük, Ahırlı, Akören, Bozkır, Hadim, Taşkent) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

27.05.2022 13:00-27.05.2022 16:00

Hava Sıcaklıkları Tüm Yurtta Mevsim Normallerinin 4 ila 12 Derece Üzerinde Seyredecek.

Genel Durum

Hava sıcaklıklarının artarak, tüm yurtta hafta ortasına kadar mevsim normallerinin 4 ila 12 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının; İstanbul’da 27-33, Edirne’de 32-35, Bursa ve Balıkesir’de 33-38, Sakarya’da 32-37, İzmir’de 35-37, Manisa’da 36-39, Aydın’da 38-40, Antalya’da 33-36, Düzce’de 32-37 dereceler civarında seyredeceği tahmin edilmektedir.

Ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek hava sıcaklıkları ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı tahmin raporlarının dikkatle takip edilmesi önem arz etmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

26.05.2022 12:00 - 31.05.2022 18:00

Geç kaldık ama yine de atalım .. Gözümüzden kaçmış maalesef :(

Trakya'da Beklenen Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Beklenen Hadise

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

Bu akşam (26.05.2022) saatlerinden itibaren Trakya'da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

26.05.2022 18:10-26.05.2022 23:59

mustafa abi senin orasi gercekten sibiryada olabilir. benmde kanaat getirdim artik :oha:

Güzel ben seviyorum Mehmet..Evi emekli olunca Afyon'a taşıma sebebim 1-havası 2-köyümü seviyor olmam.

Hala çocukları olanlar ve yaşlılar akşamları sobaya bir kaç birşey atıyorlar.

Okullarda açık uçlu sınav yapıp üniversite sınavında test sınavına girmemiz hadi onu geçtim konuların sınavla alakasız olması hadi onuda geçtim deneme sınavlarının üniversite sınavıyla uzaktan dahi alakası olmaması :) bence bir kaç bölüm seçmeliyiz kendimizi geliştirerek oralardan devam etmeliyiz,çünkü bu sistemde "en nefret ettiğim" ders olan felsefe hocalığını okumaya kalksam geometri görmem farz :))

O işleri burada bakın,tartışın,sizler daha iyi bilirsiniz..

Başarılar hepinize de :alkıs: :alkıs:

Girmeyeli baya olmuş abilerim dostlarım arkadaşlarım nasılsınız napionuz kış çok hareketli geçmişti sınavım dolayısıyla pek ggiremedim 18-19Haziran tarihlerinde benim gibi sizlerden de girenler olacaktır bu sınava başarılar diliyorum umarım istediğiniz bölüme sahip olursunuz çalıştıklarınızın karşılığını alırsınız 🖤🙂 sınavdan sonra daha çok aktif olmaya çalışıcam meteoroloji konusunda kendimi geliştirmeye hala olumlu bakıyorum ve bunu yapıcamda Tekrardan hepinizi çok özledim bu arada bir aile ortamı burası bana bilmediğim bilipte yanlış bildiğim şeylerin doğruluğunu ve nasıl olduğunu öğreten bir forum çok şey kazandırdı bana sizlere çok teşekkür ediyorum, Tekrardan görüşmek üzere ❤️

Şükür sen nasılsın abim?

Sınavların da başarılar (herkese)

Bizler buradayız,cat pat ederiz bir şeyler,malum yaza giriş pek aktiflik olmuyor.Sende aramızda olduğun için bizler de memnunuz. Dediğin gibi aile ortamı işte elden geldiği kadar devam edeceğiz Allah'ın izniyle.

Bos bırakma aman siteye uğra Hasan :alkıs:

İyi günler herkese

İshak paşa sarayı ziyaretinde çekmiştim, Ağrı Dağı 3 Kasım 2019

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Tebrikler oyuncularımıza ve kulübümüze :alkıs: :alkıs: :türkiye::türkiye:

Etimesgut Belediye Ampute Spor Kulübü, Şampiyonlar Ligi şampiyonu

Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi finalinde ev sahibi Wisla Krakow'u 5-2 yenen Etimesgut Belediye Ampute Spor Kulübü, kupanın sahibi oldu.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Atlamayalım Bireysel sporlarda yine boş geçmiyor sporcularımız.

Kadınlarımızı tebrik ediyoruz :alkıs: :alkıs: :türkiye::türkiye:

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 48 kiloda mücadele eden milli boksör Ayşe Çağırır, 50 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, 54 kiloda Hatice Akbaş, 66 kiloda Busenaz Sürmeneli ve +81 kiloda Şennur Demir 5 altın madalyanın tamamını alarak ülkemize gurur yaşattı.

Türkiye, Avrupa Tekvando ve Para Tekvando Şampiyonası'da 19 madalya ile birinci

Türkiye, İngiltere'de düzenlenen Avrupa Tekvando ve Para Tekvando Şampiyonası'nda 9 altın, 5 gümüş, 5 bronz olmak üzere toplam 19 madalya ile zirvede yer almayı başardı.