Futbol Konusu
-
-
Bu sene Avrupa’da bütün herkes birlik olmalı yok bu şöyle yok bu bize yamuk yaptı olursa biz daha çoook geri düşeriz ülke sıralamasında şampiyonlar Ligi için özellikle iki takımımızda guruplara kalmalı ki buradan toplam 10.000 ülke puanı alalım (5 e bölünecek 2.000 yani) bu puan bizi hiç değilse 2024-25 Avrupa sezonu için yarışa sokar
-
- Resmi Gönderi
Tebrikler oyuncularımıza ve kulübümüze
Etimesgut Belediye Ampute Spor Kulübü, Şampiyonlar Ligi şampiyonu
Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi finalinde ev sahibi Wisla Krakow'u 5-2 yenen Etimesgut Belediye Ampute Spor Kulübü, kupanın sahibi oldu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Örnek Transfer Haberi Şablonu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yavaş yavaş tasarımda yükseliyorum
-
- Resmi Gönderi
Yavaş yavaş tasarımda yükseliyorum
Eline sağlık Mustafa
-
Eline sağlık Mustafa
Teşekkürler Hocam
-
Açılış Konyaspor'dan
Trabzonspor’dan duygulandıran video
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
2022-23 Sezonu Öncesi Ülke Puanı Sıralaması (tasarım gelişimine devam)
Ankaragücü Transfere Hızlı Başladı
Liverpool-Real Madrid Şampiyonlar ligi final maçı bu akşam saat 22:00'da TV8, TV8,5 ve Exxen'den şifresiz olarak yayınlanacaktır.
Kral'dan bişeyler bekliyorum bu akşam.
Kim Kazanır 5
-
Real Madrid (3) 60%
-
Liverpool (2) 40%
UEFA Şampiyonlar Ligi Finali 2022
-
-
Şampiyon Real Madrid
-
Resmî olarak sezonu kapatalım dicem diyemiyorum daha 1. Ligde play off var
-