Sistemin vorteks kısmı beklentimin çok üzerinde yağış hala devam ediyor, şükürler olsun
Gebze ye yaradı yağış değişince
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistemin vorteks kısmı beklentimin çok üzerinde yağış hala devam ediyor, şükürler olsun
Gebze ye yaradı yağış değişince
Whisper abi sende nereye gitsen kar yağışını goturuyosun yaninda.
![]()
goruklede 1 saat kadar yagun yagdi suan biraz hafifledi gozum radarda nobetteyim
Nasip diyelim ![]()
Gebze anlık
Gebze de şov devam ediyor..
Whisper abi galiba yükledim galeri kısmına şuan
Bakalım hemen
Birde buraya veya bir başka konuya da atabilirsin
Altta görsel edeyim..oraya tıkla attığın videoyu bul işaretle x ya tıkla çık
Mesaj kutusuna döner ve oradan da normal mesaj gibi yolla gitsin
Video atacaktım ama maksimum dosya boyutunu aşıyormuş maalesef
Buraya mi atmayı denedin ?
Hayatınızda görebileceğiniz en komik değilse ise en tuhaf video izleyin düşüncelerinizi buraya paylaşın şahsen ben çok güldüm
Bence sadece takipçi ve izleyicilerle alay etmiş..Bakmam böyle topalaklara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Anlık Gebze
Denizlerimizde (Batı Akdeniz (Antalya Körfezi)) Fırtına Bekleniyor!
Batı Akdeniz’de (Antalya Körfezi) rüzgarın, yarın (Pazar) günün ilk saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; aynı gün öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.
| Başlama-Bitiş Zamanı | 13.03.2022 02:00-13.03.2022 15:00 |
|---|
Doğu Anadolu'da Kuvvetli Kar Yağışları Bekleniyor
Doğu Anadolu'da beklenen yağışların; 12 Mart 2022 Cumartesi akşam saatlerinden itibaren Bingöl, Muş, Bitlis ve Hakkari çevreleri ile Batman'ın, Siirt'in ve Diyarbakır'ın kuzeyi, Erzurum'un ve Van'ın güneyi, Şırnak'ın doğusu ve Ağrı'nın batısında kuvvetli kar (10-20 cm yeni kar örtüsü), yüksek kesimlerde yoğun kar (20 cm. üzeri yeni kar örtüsü) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli kar yağışlarının 14 Mart 2022 Pazartesi sabah saatlerine kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Buzlanma, don olayı, ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, kuvvetli lodosla birlikte tipi, yüksek ve dik yamaçlarda çığ tehlikesi, soba-baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
| Başlama-Bitiş Zamanı | 12.03.2022 21:00-14.03.2022 06:00 |
|---|
Orta ve Doğu Karadeniz Kıyılarında Kuvvetli Kar Yağışı Bekleniyor!
Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında (Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin çevreleri ile Samsun'un doğusu) görülecek olan yağışların, 13.03.2022 Pazar ilk saatlerden itibaren kuvvetli (10-20 cm kar örtüsü), yüksek kesimlerinde yer yer yoğun (20 cm üzeri kar örtüsü) kar yağışı şeklinde olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı ile tipi şeklinde yağış, yüksek ve dik yamaçlarda çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
| Başlama-Bitiş Zamanı | 13.03.2022 03:00-15.03.2022 18:00 |
|---|
Bu aksam bölge genelinde cok iyi kutleler gorecegiz .Bolgenin dogusu geceye dogru yogun kar alacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Mkaymaz21 arada yoklama al bölgelerden ..Eline sağlık hocam
Sahutt Eline sağlık hocam :alkıs:
al sana kahkaha gülücük..Hala anlamadım nasıl bir gülücük aranıyor..Bir sürü gülümseyen var , Buraya attığım kahkaha atan var..
Mutluluktan dans eden var
oynayan
sevinen
ne ararsın ki Enes