Yarın gece uyku yok takipteyiz.
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Genel Tahmin hazırlıyorum. Geceyi bulur. Şehir şehir değerlendirme yapacağım. Tahmin önümüzdeki sistemin kar durumuyla ilgili olacak. Takipte kalın 🙂
-
Anlik 4.5 derece muazzam dusus var kuvvetli ruzgar eslik ediyor
-
Anlik 4.5 derece muazzam dusus var kuvvetli ruzgar eslik ediyor
Buz hocam buz
-
Boyle devam ederse gol haberi gelebilir erken kar yagisi olabilir
3.9 dereceye kadar indi
-
- Resmi Gönderi
KAR TAHMİNİ
ANTALYA-MERSİN-ADANA
Sistem bu şehirler için ömrünü tamamladığından bir kar beklentim bulunmuyor. Yağış olduğu zamanlarda rakımı 300+ yerlerde kar geçişleri gözlemlenebilir.
BEYŞEHİR-GÖLLER YÖRESİ
Hava bu şehirlerde dondurucu soğuk. Çok etkili soğuklar var. Gece - 15 derecelere yaklaşan sıcaklıklar mevcut bu bölgelerde. Pazar günü yağış geçişleri görülebilir. Yerel yağışlar olacağından kar çok fazla etkisini gösteremiyor.
Osmaniye-Kahramanmaraş
Her iki şehirde de yarın gece görülecek yağışların cinsi kar olacaktır. Ancak Kahramanmaraş'ta yağış çok çok az görünüyor. Beklemeye değmeyecek bir yağış öngörüyor modeller. Osmaniye'de biraz daha etkili bir yağış görülebilir. Gece sıcaklık kar için uygun değerlere iniyor.
Hatay
Hatay'da sıcaklık elbette sınırda. Modeller de kar göstermiyor maalesef. Fakat benim Hatay için beklentim bulunuyor. GFS beklediğimden yüksek yağış vermiş. Ama yağmur veriyor tüm yağışı. Beklentim yarın gece saatlerine doğru sıcaklığın kar değerlerine düşmesi.. Ve saat 3 e doğru kar yağışının başlaması. Bir kar örtüsü beklentim yok. Eğer kar yağışı erken başlarsa geçen sistemde olduğu gibi birkaç santimlik minik bir örtücüğümüz olabilir
Durum bu şekilde arkadaşlar. Bu benim şahsi tahminimdir. Gerçekleşme olasılığı kesin değildir. Özellikle Hatay için risk alınarak yazılmış bir tahmindir.
Sorularınız varsa sorabilirsiniz arkadaşlar. Hayırlı geceler. Gece güncellemesinde görüşürüz 💫
-
- Resmi Gönderi
Sahutt Eline sağlık hocam
-
- Resmi Gönderi
GFS gece çıktısı çok iyi. 12 yi 13 e bağlayan gece kar başlıyor. 13 gün boyu 😎. Akşama kadar sürüyor. Şuraya bir kalbinizi bırakın da öyle yatın. Bakalım kaç kişi takipte
-
GFS gece çıktısı çok iyi. 12 yi 13 e bağlayan gece kar başlıyor. 13 gün boyu 😎. Akşama kadar sürüyor. Şuraya bir kalbinizi bırakın da öyle yatın. Bakalım kaç kişi takipte
İnşallah Sizde yararlanırsınız gençler
-
Benim mobil düzeldi rahat yazabiliyorum artık. Heyecanla yarını bekliyoruz.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Sınavdan çıktım. Şimdiden heyecanlıyım. Diyagram 90 ın üstüne çıkmış 😳😳😎
-
Sınavdan çıktım. Şimdiden heyecanlıyım. Diyagram 90 ın üstüne çıkmış 😳😳😎
Adana’ya kar yağmış 🤤
-
Saat 3 olmuş bile şurda geceye ne kaldı 😬😂
-