Bunun sebebi ne merak ederim dediğiniz gibi kuru ayaz çok var ama yağış almıyor :D
Hava işine hakim ustalara top atalım..
Sebep ne olabilir diye
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBunun sebebi ne merak ederim dediğiniz gibi kuru ayaz çok var ama yağış almıyor :D
Hava işine hakim ustalara top atalım..
Sebep ne olabilir diye
Abi orda okudum bilirim, Ankara'da kar olur, Elmadağ ı zor aşarız tipi boran, Irmağı geçince güneşli ayaz, bide eser sert sert kulak burun koymaz, otobüsten inip okula kendimi zor atardım
O zaman kaybol Yılmaz ..Gece gece ezdim bizi ayaz ettin,buz ettin ![]()
Aynı durumda bize tekrarlatırmıydı hakem? Kesinlikle hayır. Penaltı doğru karar ama ihlal için yanlış. Trabzonsporlu futbolcu da içeride. İhlal iki taraflı yapıldı
Var devreye giriyor hakem devam edecekti..Birde müdahale eden dönen topa yani ihlal eden birisi
Neyse bakalım olacaksa olacaktır.Bu 4 maç puan kayıpları TS u etkilemez gibi.
Peşinde büyük (sözde bizim büyükler yani
) takımlar yok,olsa strese sebep olabilir di.
Konya ise bir Ahmet Çalık acısını önüne alırsa TS a zor zamanlar yaşatır sanki..
batmanda da çok şiddetli, 2cm:)
Allah'ın izniyle seni de ,sizi de ihya eder inşallah abim..
Herşey bir kenara ama kış geldi geleli yerde 1 cm dahi kar göremeyen tek memleket KIRIKKALE sanırım :D İç Anadoluda her memleket aldı, bu sistemde ne olacak merak ediyorum umudum yok süpriz olursa fotoğraf atarım :D
Bos gecmez Allah'ın izniyle
Bilmezmiyiz Eren👏👏 emeğin çok bu forumda. Hem paylaş hem modeli yorumla zor iş 😊
Kolay kolay niye zor ola?
Ben hep ederdim paylaşım , yorum,hala da arada ederim..
Benim ip girisimi kontrol edin aynı kişi degiliz bilmeden yorum yapmayalim lütfen
Yanlışlık olmuştur , sıkıntı yok hocam
Eliniz rahat dursun arkadaşlar..
selamlar
Aleykumselam,iyi akşamlar
4-5 dakikaya buyrun
yağış 22 23 ünde gerçekleşicek mi sürekli sık boğaz yapıyorum kusura bakmayın merak işte kırk yılda bir yağıyor izmire zaten :'D
Var yağış dedi arkadaşlarız, Allah'ın izniyle boş geçmez İzmir'de
Rahat rahat bakamadım ..Donar durur, bekletir beni.. Sanırım buda bizim tel ile alakalı Eser14
Eline emeğine sağlık,süper görüntüler.
Doğu Anadolu’nun Kuzeydoğusunda Kuvvetli Kar Yağışı Bekleniyor!
Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda devam eden kar yağışlarının zaman zaman etkisini artırarak Ağrı, Kars ve Erzurum çevrelerinde yer yer kuvvetli (10-20 cm ek kar örtüsü) olması bekleniyor. Bu gece saatlerinde Erzurum ve Kars çevrelerinde, yarın (20.01.2022 Perşembe) sabah saatlerinde Ağrı çevrelerinde etkisini kaybetmesi beklenen kar yağışlarının meydana getirebileceği ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı, yüksek kar örtüsüne sahip dik yamaçlarda çığ riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı 19.01.2022 10:30-20.01.2022 06:00
Doğu Anadolu’nun Kuzeydoğusunda Kuvvetli Kar Yağışı Bekleniyor!
Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda devam eden kar yağışlarının zaman zaman etkisini artırarak Ağrı, Kars ve Erzurum çevrelerinde yer yer kuvvetli (10-20 cm ek kar örtüsü) olması bekleniyor. Bu gece saatlerinde Erzurum ve Kars çevrelerinde, yarın (20.01.2022 Perşembe) sabah saatlerinde Ağrı çevrelerinde etkisini kaybetmesi beklenen kar yağışlarının meydana getirebileceği ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı, yüksek kar örtüsüne sahip dik yamaçlarda çığ riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
| Başlama-Bitiş Zamanı | 19.01.2022 10:30-20.01.2022 06:00 |
|---|
Aleykumselam Yasin71
Güzel soğuk var evet diz boyu hemde