Bu sistemden kendi konumum adına hüsran geçiyor yağmur izliyorum camdan resmen 😔🙃
Gelir karda edersin görsel de alırız Şirin Poba'dan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sistemden kendi konumum adına hüsran geçiyor yağmur izliyorum camdan resmen 😔🙃
Gelir karda edersin görsel de alırız Şirin Poba'dan
Neden bir resim koymadın halen Serkannnn kardeşim seni etiket ederken n harfi sayıyorum
Bende aynen öyle...Ama kolayı alıntı etmek o zaman nick kaçak olmuyor ![]()
Öyle yapıyorum abi zaten
Denk..
Bu benden abi nasihati olsun sizlere haddim olmasa da.
Pozitif bakın ve öyle yaşamaya devam edin arkadaşlar.
Şam'ın şekeri, kamyonunun tekeri vsvs ile sadece hayatınızın anlık zamanlarını zevksiz geçirmek zorunda kalırsınız.
Hocam sürekli ilginç konular alakasız konular hep aynı kişilerin açtığı konulardan ve sorulardan kaynaklaniyor
Sohbet konusu ve bence bir sakıncası yoktur.
Biraz esnek olalım ne kaybederiz ki?
Pas geçin rahatsız olduğunuz bir şeyler varsa .
Eleştirel anlamda yazmak istemedim, merak ettim sadece
Hava işi zaten hayat işi de:)
Size de dememiştim ama ![]()
Yani o anlamda yazmadım ben,birimiz bir şey paylaşınca veya sorunca,zıt ve ters sorular ile anında birbirimize giriyoruz sanki ..Ondan yazmıştım ben ..
Neyse bakalım,bazen anlaşılmaz olurum buda normal yav ,ben yaşlıyım ![]()
Sıkıntı yok..
Görsel paylaşımlarınızı bu konuya da atarsanız seviniriz..
Yer ve zaman da yazalım..
Birde görselleri atmadan "TAM BOYUTA"tıklayalım.
Birbirimize destek olalım, takilmayalım fazla işin suyu çıkıyor sonra arkadaşlar.
Herkes hava işine odaklansin
Fenerbahçe EnesT_
Löw gelecek bence
Kişiye göre sıkıntıları olabilir EnesT_
Herkes haklı derim Nasrettin hoca gibi
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Olması gerekendi bence ..
Allah gönlünüze göre versin abilerim.
Tünaydın
Ailesi😊😊
Sana da abim..
1 cm kar yağdı 3 gün önce hala duruyor yerlerde ama mübarek -10 -13 cm metre dekar
derece soğuk etti ,donduk üle ![]()
![]()
Eren hayırlı olsun , başarılar
İyi günler herkese
Hayırlı olsun Yusuf, @Sea Effect Snow
Hele gece gece aklıma geldi..Yazmazsam olmaz ..
Bugün öğle sonrası köy ekmeği almak için hanımla biraz yürüdük..Hava da maşallah çivi mi çivi..Eller cepte (yerde kar,buz varsa asla ellerinizi cebinize sokmayın )
Ve boş bir cadde üzerinde yürümeye devam ederken bir sigara çıkarıp yakmak istedim..
Sigara kadar berbat bir sey yoktur arkadaşlar
içmeyin,icirmeyin ..
Neyse maskeyi çeneye aldım malum,birde yine bilinen hareket ile sigarayı yakacağım..
Bilindik harekette hep baş hafif veya fazlaca öne eğilir sağ veya sol elle yakılan cakmaga uzanilır..
Bende bunu yapıyorum hanım yanda yürür ama sigara hep yukarıya hareket eder ![]()
Bir kaç defa denedim ama nafile.. Aklıma da bir şey gelmiyor ki..Mesela çakmağı elle yukarı kaldır be adam ,neden kafa eğilir ki..
Jeton köşeli biraz bocaladım sonra fark ettim ki "her kafa egisimde montun da yakası devreye girerek maskeyi dudak hizasına getiriyor ve maske sigaraya değerek yukarıya kaldırıyor![]()
![]()
Kendi kendime.ne güldüm ama , hanım da gıcık oldu "yok yere niye gülüyorsun"diye.
Velhasıl çakmağı biraz yukarıya kaldırıp sigara denen illeti yaktım.
Aman dikkat içen arkadaşlar vardır,insan abondone oluyor adeta ![]()