- Resmi Gönderi
Rütbe demişken yüzbaşı olmak için ne yapmam lazım? İlerleyiş nasıl? Bilgi verirseniz sevinirim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRütbe demişken yüzbaşı olmak için ne yapmam lazım? İlerleyiş nasıl? Bilgi verirseniz sevinirim.
Rütbe demişken yüzbaşı olmak için ne yapmam lazım? İlerleyiş nasıl? Bilgi verirseniz sevinirim.
Tepki Başına Gelen Puan: 3 Puan
Oturum Açma Başına Gelen Puan: 5 Puan
Yorum Başına Gelen Puan: 1 Puan
Puanlar alarak yüzbaşı için belirlenen seviyeye ulaşarak olabilirsiniz
Örneklerde olduğu gibi her hangi bir konuda başarınız varsa o yönde özel bir rütbe verilir başarının devamı için
Eren hayırlı olsun , başarılar
İyi günler herkese
Tünaydın Ailesi😊😊
Tünaydın Ailesi😊😊
Sana da abim..
1 cm kar yağdı 3 gün önce hala duruyor yerlerde ama mübarek -10 -13 cm metre dekar derece soğuk etti ,donduk üle
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Olması gerekendi bence ..
Bencede abi seneye staj gorucektim pcr testi isterler diye kafama takıyordum
abi sanmıyorum aşının bir işe yaradığını da düşünmüyorum ama aşı olanlar boşuna mı oldu ? ben aşı olmadım ama seyahat için işlerim için yurt dışına gitmem gerekiyor ve aşı zorunlu hale gelmiş bilmiyorum ne yapacağım 2 doz sinovac olurum diye düşünüyorum biontech in çok yan etkisi var
Bencede abi seneye staj gorucektim pcr testi isterler diye kafama takıyordum
şöyle bir durum da var ama yusuf yarın öbür gün derlerse eğer ki pcr testi zorunluluğu kalktı artık 2 doz aşı gerekiyor o zaman sorun çıkar bundan endişe ediyorum bende senin staj işide yatar ama kötü düşünmemek gerek aşının ne olduğu bi ortaya çıksında
Kişiye göre sıkıntıları olabilir Enes_1
Herkes haklı derim Nasrettin hoca gibi
Kişiye göre sıkıntıları olabilir Enes_1
Herkes haklı derim Nasrettin hoca gibi
haklısın abi :D
Pcr testi zorunluluğunu kaldırdıklarında çok şaşırmıştım hiç beklemezdim