Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kütle yokken kar yağdı halla yağıyor ne zamana kadar devam eder hocalarım
Oradan buradan baktım kar yağışı görünüyor Mehmet.Gece var ve görünen doğruysa yarında az çok var..
-
Kilimli ve kozluda ki bütün okullar tatil. Bizim vali eski Afyon valisi Whisper dayı Bi el at olaya😅
Uyumuşum az..
Aradım uyku semesi bı ton laf ettim
"Tamam hallerim"dedi
-
Zonguldak belediyesi medyayı güzel kullanıyor :alkıs:
-
Afyon merkez, bunlar pelikan heykeli yada ne denirse,fena soğuk
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu halka bile hala ağacı terk edemedi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Yav kötü bişey demedim ben sadece sistemin uğramadigi arkadaslarimiz uzuluyo gördükçe dedim ve de bin pişman oldum siliyorum zaten allah allah
Güzel kardeşim..
Sen mesajına bir gülücük koysaydin yanlış anlama olmazdı ama biz yine de anladık seni.
Bizler varsa görsel paylaşalım deriz,sizlerde atarsınız.
Böyle güzellikler paylaşılınca kişilere daha güzel duygular verir.
Evde tek başıma ziplamaktansa siteye atar paylaşım ederim diyelim.
İnşallah sende,hepimizde fazlasıyla dilediklerimizi görelim.
Seviliyorsunuz HS ailesinin her ferdi
Bol şans, güzel yağışlar inşallah
-
6 7 ocakta beliren sistem için trakya nin kuru soğuk alma düşüncesi beni üzüyor açıkçası umuyorum yagislarda gelir mutlu oluruz her gelen polar atakta genelde hüsran yaşıyoruz fakat inaniyorum ki insallah bu sefer yağışla çakisma olacaktir
İnşaallah ne beklenirse o olsun
-
Whisper hocam , sağol varol, insAllah kar gormek isteyen herkese nasip olsun
Her zaman en büyük dileğim de bu.
Yaş ve konum itibariyle kar her zaman görüyoruz bizler, İzmir'de çalıştığım zamanlarda da ben hep kara gittim.
Ama Afyon oldu ama İzmir yüksekleri vsvs.
Her dileyen görür inşaallah doya doya
-
Hayırlı geceler
-
Az az kar atistirmaya başladı konumumda ❄️
gözünüz aydın olsun hocam
Selamün aleyküm , hayırlı geceler herkese , Allah a şükür Balikesir Manyas olarak ilk kar yağışını gördük , 15 dk yagadi biraz beyazlık oldu , Bunada şükür , çok sevincliyim

Aleykumselam, hayırlı geceler
Gözünüz aydın olsun hocam
-
Sorularınız var normal, zamanı olan arkadaşlarımız bakarlar arkadaşlar.
Güncellemeye bakalım oradan da bir not gelebilir
-
-
Diğer iller için?
Fazla hakim değilim hava işine ,yine de yazayım
Maraş Onikişubat için görünen bir şey yok Yaşar kardeş..Cat pat baktım haftaya inşallah görünüyor yağış oda,ne, ne kadar olur bilmem..
Sahutt bakar gelince yine..
-
ocak ayı nasıl gecicek tahmin bekliyoruz millet soğuk fiyo
Konulara bak arada Salih