Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Kilimli ve kozluda ki bütün okullar tatil. Bizim vali eski Afyon valisi Whisper dayı Bi el at olaya😅
-
hocam kuzeyimizde ne kadar kütle varsa doğuya gitti😁 son bir şarkı istemiştik o da olmadı, nasip.
-
Bartın -5 oldu
-
Şimdi baktımda Zonguldağın kar rekorunu kırdığı sinoptik buymuş bu tarz sinoptikler senaryolarda zaman zaman görüyoruz inşallah böyle bir şey de Ocak Şubat gibi yaşarız da bir rekor daha gelir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Kilimli ve kozluda ki bütün okullar tatil. Bizim vali eski Afyon valisi Whisper dayı Bi el at olaya😅
Uyumuşum az..
Aradım uyku semesi bı ton laf ettim
"Tamam hallerim"dedi
-
Konumum da bir sistemin daha sonuna geldik fragman olur bu insallah
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 80 cm kar var şuan daha hala kütle gelmeye devam ediyor 85 90 cm olması muhtemel 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 80 cm kar var şuan daha hala kütle gelmeye devam ediyor 85 90 cm olması muhtemel 😂
Burası normalde yol 😂
-
- Resmi Gönderi
-
Büyük sürpriz oldu ben bu sistem de 10 cm e tavdım sadece bugün 40 cm'e yakın yağdı.
-
- Resmi Gönderi
Büyük sürpriz oldu ben bu sistem de 10 cm e tavdım sadece bugün 40 cm'e yakın yağdı.
Dek bu sürpriz yapar herzaman denk geldiği yere. Yığar geçer 👏
-
16 Ocak 2012 Arşivden Zonguldak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -