Whisper Abi puan atmadığın da hemen fark ederler, attığında ses yok 😂
Valla mı?
Saadet sende ateşe körük ile gidiyorsun yav..
Dağıtacam bak forumu
![]()
![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturWhisper Abi puan atmadığın da hemen fark ederler, attığında ses yok 😂
Valla mı?
Saadet sende ateşe körük ile gidiyorsun yav..
Dağıtacam bak forumu
![]()
![]()
Farkındayım abi sorun yok sarıyor ortam:)
O zaman
🤨😡
Hasan aman abim sen alınma,gece gece laklak ederiz işte , sıkıntı yok.
Ama bir daha olmasın ![]()
buda şaka..
Whisper abi unutmuşlar ses etmeyi, bir daha yapmayın arkadaşlar 😂
He aynen ses versinler..Bende kasa boşalıyor attıklarım nereye gitti falan derim ![]()
Eskiden bir okkalı kontör,kontur,kontür yada adı her neyse
gelmişti.
Atanı bilmem , numara yabancı..E haliyle beleş kullandık..Epey zaman sonra ise"alo kardeş ben sana yanlışlıkla atmışım,bana atarmisin" dedi 
Attim tabiki haliyle .. Neyse nereye gider işin ucu ,bende dedim puanları attık ses yok,kime gitti bu puanlar ?
Hayırlı geceler olsun herkese..
Estağfurullah dayı olur mu öyle şey takılıyorum bendee.
Biz sıramızı saldık yeni gelen arkadaşlar atsınlar biraz tecrübe olur onlar için de
Yok sıra değil, imkanı olan , vakti olan,pc de olan yada wifi Mobil indir bindir edecek arkadaşlar kim olursa olsun, yazar buraya atar saatinde Yaso..
Hep beraber görelim, yaşayalım inşaallah bu kış sezonunu..
Ben puan attım ses çıkmadı diye takılmistim sadece
Sana puan gitmiş gördüm benden sana çalışmaz bu defa ![]()
Diğer arkadaşlara da puan atarız yarın ..
Whisper yarın bol keseden güzel bir puan atarsın dimi dayıcım =D=D ne zor bu model paylaşmak kolum koptu bugün
He şimdi dayı dersin demi 
Yahu 2-3 gün önce attım puanları ama sadece Saadet farkina vardı sanırım ![]()
Kimse ses vermedi nedense .
Sen,Hasan, wriscuttern, Saadet,Polatlı,Azor vsvs
Paylaşımlar ve aktiflik olan arkadaşlara puanlar yolladım.
Şaka bir yana takılırım ben arada.
Beğeniler ile iyi puanlar geliyor,ben az çok ufaktan yolluyorum işte idare ederiz .
Yeni paylaşımlar ile katılan arkadaşlar var aramıza erdem var sen hasan devamlı saadet ile birlikte paylaşımlar tam gaz maşallah :alkıs: :alkıs:
Kütahya ve Afyon'da yağış yarın kara çevirecek Radar takibi bundan sonra, hangi kütle nereyi vuracak. Hadi hayırlı olsun.
Hazır kıta beklerim ![]()
:snowboard: ince den arada atıyor yağmur arasında ama bir yoğunluk yok şimdilik.
Takipteyiz Sahutt eline emeğine sağlık ustam
sizce 23 24 aralıkta kar alırmı güneydoğu cevaplarsanız sevinirim
Perşembe Cuma Cumartesi 23-24-25 yağış azalsa da sıcaklık 0 ve -1 lerde görünüyor..Karla karışık yağmur Bismil de olabilir.
Yine de ustalar daha iyi yorumlar yapabilirler. Vakti olan arkadaşlar bir göz atar mısınız?
Eren Fevzi Burak Harunsalman >>>WinteR<<< Muhammed Ali Zonguldakli67 veya ben hariç anlayanlar diyeyim ![]()
Biraz daha zaman
Yoldaydım abim.. Dönüşte de gfs mfs derken ancak buraya şimdi bakıyorum.
Biraz evet hava da farklı ortam da farklı karda yok, yağmur da yok şu anlarda.
Bakalım ne gösterecek zaman ..Bu gece ve yarına başlarız derim ..Yine de Muhammed Ali bir göz atar
Aha yağış geldi yağmur ciseleme başladı... Arkası kaçmaz yağış varsa karda vardır Anıtkaya da
Güncelleme başladı.
off ya izmire kar yokmu acil tahmin
Biraz daha zaman
Whisper hocam mgmye baktın mı afyona yoğun kar demiş ama 5 derecede anlayamadım sen mı yaptın yoksa mgm güncellemesini
Yoldaydım abim.. Dönüşte de gfs mfs derken ancak buraya şimdi bakıyorum.
Biraz evet hava da farklı ortam da farklı karda yok, yağmur da yok şu anlarda.
Bakalım ne gösterecek zaman ..Bu gece ve yarına başlarız derim ..Yine de Muhammed Ali bir göz atar ![]()
Bölge sorumlumuz ders, sınav işlerinden zamanım yok demişti..
Yine dilerse bölgeye bilgiler atabilir..
Yağışlar ile sizlerde anlık bilgi ,görsel ile desteklerseniz yine canlanıriz yusivko
:snowboard: :yumruk: