Sahutt is güc allaha sukur sıkıntı yok
Zaman buldukca geciyorum hava aski oldugundan elimden geldigince gecmeye calisiyorum kendine iyi bak...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSahutt is güc allaha sukur sıkıntı yok
Zaman buldukca geciyorum hava aski oldugundan elimden geldigince gecmeye calisiyorum kendine iyi bak...
Duygularım darmadağın 🥲😂 tam sıcaklık oluyor yağış yok yağış oluyor sıcaklık yok
Yağış var var. Güzel bir yağışlı dönem var önümüzde.. Çok da soğuk olmasın üle. Kömür de almadık bu sene. Geçiniriz dedik klimayladır elektrikli sobayladır
Sahutt is güc allaha sukur sıkıntı yok
Şükür hocam.. Bekleriz sizin yorumlarınızı da. Siz ve hepiniz kendinize iyi bakın 🙌🏻
Yağış var var. Güzel bir yağışlı dönem var önümüzde.. Çok da soğuk olmasın üle. Kömür de almadık bu sene. Geçiniriz dedik klimayladır elektrikli sobayladır
Valla hocam ben battaniyenin altında oturup karı izleyeyim elimde kahvemle başka da bir şey istemem 🥳😂
Yağış mı istersiniz?
10 günlük yağış birikimi 😳😳
Muazzam bir yağış
Şahut hocam kendi görüşüme göre 22 Aralık akşamı kara kavuşuyoruz gibi duruyor yağış var sıcaklıkta uygun yanlışım varsa düzeltin daha yeniyim model takibinde
Hatay olarak kar icin en iyi tahmin
Tecrube ettigim kadariyla ayni gun bakmanizi tavsiye ederim.gecen sene tam sabahlayen lapa lapa kar basladi radar a baktigimda kutleler eriyemey baslamisti, 1 saat sonra hava acti ve hayalimiz kursagimizda kaldi.
Radar,2m,850hp,durumlarina ayni gun bakin gerisi kolay gelir zaten
Ama bu seneden umutluyum,modellerde sıkinti olmassa
Hatay merkeze benim sahsi tahminim kiş boyunca 3 kere kar yagacagini tahmin ediyorum insallah tutar..
Şahut hocam kendi görüşüme göre 22 Aralık akşamı kara kavuşuyoruz gibi duruyor yağış var sıcaklıkta uygun yanlışım varsa düzeltin daha yeniyim model takibinde
Sıcaklık pek uygun değil. İnerse sınır yine 400 metreye iner. Model takibi yapalım bakalım. 850 hPa'nın en kötü - 4 5 civarında olması gerekiyor kar görebilmemiz için merkezde
Vade daha uzun ama şahut hocam sizin de yorumlarınızı alabilir miyiz
günaydın beyler 20 aralık ta kahramanmarasin çok kar alacağı gözüküyor inşallah diğer bölgelerde kar yağar
Şöyle. En az 10 15 günlük süre zarfında ger gün yağış var. Doğu Akdeniz çevresinde. Neredeyse kesintisiz her gün. Sıcaklıklar uygun olacak mı önümüzdeki sistemde gerçekten çok belirsiz. Şu an bir şey söyleyebilme ihtimalim yok. Kar yapar mı yapmaz mı tarzı. Bunu en iyi Cuma günü akşamı vade yaklaştıkça tartılabiliriz. Ki benim şu anki beklentim 400 metre üzeri yerler kar görecek şeklinde. Ama merkezler için sıcaklık yetmiyor. Ki bakalım modeller bir öyle bir böyle. Diyagram ortalaması Hatay'ın bile 0 derecenin altında uzun vadede.
Herkes kar takip ederken Akdeniz'de 15 günde beklenen yağışa bakın
200 300 400 500 mm yağışlar var. Afet düzeyinde ve uzun süreli. Bir anda düşecek yağışlar da değil.
Yağış diyagramından da belli oluyor
Takipteyiz Sahutt eline emeğine sağlık ustam