Whisper tarafından yazılan gönderiler

Bir kaç eskilerden aktarma edelim madem kar tifan geliyor bizlere...

Atalım çocukluk yıllarından anılar..

Varsa anılarınız (ki vardır) yazalım lütfen..Siz yazın yaşayın o anıyı,bizler de okuyalım,yaşayalım,anılarınızı canlandıralım gözümüzde..

Konu burada

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Paylaşımlarda beğeni atalım deme sebebim

64 paylaşım en az 3 beğeniden 192 puan

Atlama zıplama ile paylaşımlar ile fire de verilse paylaşımlar ile fazlaca puanlar kazanılıyor, emeği ve uğraşı yerini buluyor.

Azda ben atıyorum arada ...

Her paylaşım 4-5 beğeni ile her mesaj ile 300-400 puan(genelde fazlası oluyor ) kazanıyor.

Paylaşım yapan arkadaşlara, yorumları olanlara,selam verenlere,soru soranlara beğeni atmayı unutmayalim arkadaşlar.

Hayırlı geceler herkese..

Bu forumda tek başına bu hastalığı ciddiye alan,hatta her mesajıyla bizleri "yeter artık yazma "dedirtecek kadar ısrarla yazan,korkan, telaşa kapılan ve ileriye dönük de "ya çok salgına, ölüme sebep olursa?aileme bana bir şey olursa?"diye sorular soran sadece ve sadece aklımda kaldığı kadarıyla @Yusuf45 idi..

Kime sorsak "yok canım daha neler "denilebilecek herşey oldu ve olmaya da devam ediyor.

200 üstü her gün can kaybı,belli saatlerde yasaklar,bize has olan el öpmek, tokalaşmak, sarılmak, büyüklerin ziyaretleri,bayramlar,toplu düğün dernek,namazlar hepsini de bir ara terk ettik.

Hala da tereddütle yaklaşıyoruz her şeye.

Maalesef bizler her alışıla gelmiş salgınları göz önüne alarak ,benzer dedik,gelmez dedik,olmaz dedik..

Daha kötüsü olmadan inşallah bitsin gitsin..Biter mı?yada bizimle yaşamaya devam mı eder ?

Trabzonspor yenildi mutluyum ama neden Trabzonspor’un üstünde mağlup olmama serisinin yükü vardı şimdi bu yük kalktı takım da artık rahatladı

Herseyin bir ilki vardır ve herşey 1 ile başlar,İyi de , kötü de..Aman arkası da gelmesin yani acaba yine mi demeye başlanırsa işler karışır.

Yani takım rahatladı mı?yoksa bir "acaba"şüpheleri mı debreşecek?