tiktok yayınından aldım.
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
radarda üstümde acik yesil kutle olmasina ragmen 20dakikadir yagis yok sebebi nedir?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. vuracagi yer hakkinda fikrin var mi abi
-
ataşehir 0.3derece şiddetli kar yağışlı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. instagramdan aldim
-
Sıkıntı yok …
hangi bölgeler için
-
Emre spora başlayacağım da bir kaç sorum var sen galiba tecrübelisin bu konuda insta snap Telegram vs varsa rica etsem verebilir misin arada sorum olursa yazarım
emreiilkay instagram yaz kanka
-
CAN atasehir esatpasada oturuyorum kendimi sahilden mi iç kesimden mi boğaz hattından mı sayayım atasehirin en batısındayım
-
Kim vortex sonrası dek ister
ülker cikolatali gofret sevmeyen var mi🙃
-
geçtiğimiz sistemde kapımın önünde kky yağarken 3km ötemde çamlıcada 5-10cm birikim vardı , bu sistemde kapımın önüne 10 15 yağsa (atasehir) çamlıca min 40cm alır gibime geliyor
-
10 cm
sakasiz gercek 10cm mi abi
-
10-15 cm
güncel verilerde ataşehir esatpaşa , ort 60 rakım ne kadar alır abi
-
%0.1 ihtimal ise tüm türkiye min 50cm😁
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Takılmayalım birbirimize,ben samimi olarak yazdığını düşünüyorum ,sadece yazanda o değil..
Biraz tez canlı o kadar,hep olsun, fazlası olsun istiyor.
En azından hakaret etmez, küfür etmez,kimseye laf söylemez kötü anlamda
Birbirimizi idare edelim yeterlidir
sohbet konusu değil farkındayım lakin 2 cümle söylemek istiyorum abi müsadenle, ben 7 senedir bu forumdayim ve 1 2 sene öncesine kadar bende hep yazar eder iyi kötü yorumlardim çıktıları lakin bu sezon sustum ve çıktıları ve yazılanları okuyorum . yani demek oluyor ki dışarıdan bir göz olarak her şeyin farkındayım. abi bu çocuk kesinlikle bilerek ve isteyerek yapıyor . bu tez canlılık veya fazlasını istemek değil. ne zaman küfür yiyeceğim veya ne zaman banlacaklar acaba diye gülerek yazdığına adım kadar eminim. hocam hocam hocam hocam hocam hocam, e yeter da 2 soru sordun cevabını aldın biraz vakit geçsin. hocam öğlen düzelir mi akşam kötü mü hocam hocam bu iyi mi hocam yağar mı bizim buraya , cidden sabırlarla oynuyor ben bile okurken geriliyorum ama sabır çekip kaydırıyorum. hakkınızı helal edin konusu burası değil farkindayim ama az da olsa içimi dökmek istedim. Allah inşallah istediklerimizin fazlasını hayırlısıyla tez vakitte yaşatır. hayırlı akşamlar iyi forumlar