Alabildiniz mi hiç yağış Snow Hound
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Alabildiniz mi hiç yağış Snow Hound
Yağış alıyoruz da çok cılız kalitesiz yağışlar
-
Yağış alıyoruz da çok cılız kalitesiz yağışlar
Kar şeklindedir yüksek ihtimalle
-
Kar şeklindedir yüksek ihtimalle
Tabi ki sabah 6 da örtü bile vardı benim konumda ama öğlen güneş açtı eridi gitti.
-
- Resmi Gönderi
sizce hocam bugun akşam ve gece ne olur yağış haritaları yagış var diyor ama radar bomboş çözemedim
Bunu ustalara sormuş olalım
-
Bunu ustalara sormuş olalım
Daha kütleler yeni yeni oluşmaya başlıyor doğuya doğru kaymaya başlıyor akşama doğru gelebilir tekrardan. Fakat bugün zayıf geçişler olur olursa. En etkili yağışlar gece yarısından itibaren ve yarın sabah saatlerinden itibaren pazartesi öğleden sonraya kadar devam eder.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. tiktok yayından aldım.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. tiktok yayından aldım.
Her zaman sorardı eskiden bir arkadaşımız, üniversiteye başladı ve ayrıldı şimdi de Gazi üniversitesin de sanırım.. Ankara da.
Böyle yağışta inşaallah evinde dir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Görselleri tam boyutlu olarak atalım, düzeltelim dedim ama yanlış ettik görünmeyen bir görsel daha vardı sanırım radar görüntüsü
Tekrardan aynı görselleri atarsan düzeltiriz
-
Semih Ö. Zonguldakli67 icon akşam günceli yağış fena verdi Zonguldak'a 🥶
-
Semih Ö. Zonguldakli67 icon akşam günceli yağış fena verdi Zonguldak'a 🥶
Yarın içi vortex verdi.. saat yönü tersi dönüşü ile rüzgar karayele döner yoğun kar yağar
-
Yarın içi vortex verdi.. saat yönü tersi dönüşü ile rüzgar karayele döner yoğun kar yağar
İnşallah şov olacak 🥶
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu sistemin en ekstrem olayı
-
Bence daha çok önem verilmeli
144 km/h rüzgar vermiş çok çok ekstrem birşey
-