Ne zaman şuraya girsem hep sizin olumsuz yorumlarınızı görüyorum, totem mi yoksa bilerek mi yapıyorsunuz anlayamadım..
senelerdir bu sitede ve bu şekilde yazip insanlarin sabirlariyla oynamayi seven bi cocuk
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNe zaman şuraya girsem hep sizin olumsuz yorumlarınızı görüyorum, totem mi yoksa bilerek mi yapıyorsunuz anlayamadım..
senelerdir bu sitede ve bu şekilde yazip insanlarin sabirlariyla oynamayi seven bi cocuk
kar yağınca hava ılıyor söylemini onayladım ben bugün, camlicaya ciktigimda hava 0 -1 arasiydi hissedilen -5 -6 civariydi hırkayla terledim tshirtle kar topu falan oynadik gerçekten değişik
bi lapa lapa atiyor bi ince ince atiyor bulutlarda şaşırdı nasıl yağdıracağını😂
Gece vakti orda ne işin var
evime 10dakika bende atladim arabaya geldim manzara eşliğinde arkadaşlarla kar topu oynadik 2 senedir oynayamiyorduk
3-5cm yerde kar vardi erimemiş şekilde ve kütle geldikçe koyuyordu üstüne
ataşehir de her seferinde kütle geldiğinde graupel yağıyor 0.3 0.6 gidip geliyor sıcaklık niye acaba?
madenlerden atasehire motorla gelirken yağmur bir başladı , nasıl geldiğimi bi allah bi ben bilir eldiven de yoktu ellerimi hissetmiyorum😅 , yarım saat önce madenlerde su oranı bi tik yüksek lapa lapa kar yagiyordu
aydosta hala kar var mi?
selamın aleyküm kar ne zaman yağacak
selamın aleyküm kuryeliğe başladım bu hafta yağmur durumu nedir ataşehir civarında bilgi verebilir misiniz? mgm çok değişken dün 5 gün yağmur gösteriyordu bugün 3 gün
istanbul ataşehir yağmur ortalama saat kaç gibi keser?