İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
3-5cm yerde kar vardi erimemiş şekilde ve kütle geldikçe koyuyordu üstüne
-
Uzun vadeli modelleri kale almıyorum zira binlerce kez değişiyorlar
Orası öyle hocam bizimki takip
-
3-5cm yerde kar vardi erimemiş şekilde ve kütle geldikçe koyuyordu üstüne
Gece vakti orda ne işin var
-
Valla keşke ben de gitseydim. Hazır babam uyumuşken arabayı kaçırsam fena olmaz aslında
-
Valla keşke ben de gitseydim. Hazır babam uyumuşken arabayı kaçırsam fena olmaz aslında
İnanmayacan ama burda ordan bi tık daha fazla ya da eşit şekilde var oraya çok kütle vurmamış heralde
-
İnanmayacan ama burda ordan bi tık daha fazla ya da eşit şekilde var oraya çok kütle vurmamış heralde
Şu an çıksam ilk gideceğim yer, Beylikdüzü Alkent tarafları olur. 7-10 cm örtü yapmıştır oralarda
-
-
evime 10dakika bende atladim arabaya geldim manzara eşliğinde arkadaşlarla kar topu oynadik 2 senedir oynayamiyorduk
-
- Resmi Gönderi
Gözünüz aydın olsun abiler, fazlası olsun inşaallah
-
93 harbi hocam o kadar kar yağıyor diyorsun görüntü eklemiyorsun. Çekme şansınız varsa ekleyin, ben de kar göreyim biraz 😄
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
bi lapa lapa atiyor bi ince ince atiyor bulutlarda şaşırdı nasıl yağdıracağını😂
-
kar yağınca hava ılıyor söylemini onayladım ben bugün, camlicaya ciktigimda hava 0 -1 arasiydi hissedilen -5 -6 civariydi hırkayla terledim tshirtle kar topu falan oynadik gerçekten değişik
-