Modellerimiz 4 Mart için nasıl bir düzelme ile
Efsaneye dönüşecek ….
Azor iskandinava atabilse 2017
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturModellerimiz 4 Mart için nasıl bir düzelme ile
Efsaneye dönüşecek ….
Azor iskandinava atabilse 2017
Martta biri zayıf olmak üzere iki sistem gözüküyor şimdilik takip
Gecenin en karanlık anı güneş doğmadan önceki andır
Modellerde doğulu görünümün sebebi ao yukarda inmesi lazım
ulkede dogru durust yurumeyen seylerin sebebi sence diyalog eksikligi olabilirmi Eren bir sekilde orta yolu bulucaz kutuplasmaya ayrismaya bolunmeye gerek yok. heleki bunu bekleyenler yeterince varken. spordan sagliga ekonomiden siyasete hepsini duzelticez ama kendimiz duzelticez. bu millet duzelticek. biz duzelticez.
Bu saatten sonra zor be abi sen istediğin kadar sesini duyurmaya çalış ancak umrunda olmayacaksın kimsenin veya kimselerin ,kanser gibi yayılmış her dalda yandaşlar.
"Bu ülkede hiçbir iş adam akıllı yürümüyor" konuyu devam ettirmeye gerek yok sanırım
Kuzeyimizde soğuk yok Mart ilk hafta gelecegine 2.hafya gelsin adam akıllı gelsin derim
Modellerde büyük değişim bekliyorum
Gfs kendine gel koçum
Karadeniz olarak doydunuz inşallah
Doğu Karadeniz hariç her sene yarım metre kar alıp sadece 2 yıldır kar almayan kuruduk bittik diyen Karadeniz'den bahsediyorsan doymamislardir 🤥
Tatil edilmeliydi okullar
Sabah feci buzlanma vardı. Küçük öğrenciler, özelliklede servisle gidenler nasıl gittiler acaba ?
Saat 10:00 itibarıyla 0 dereceye anca geldik.
Eren dün bu saatlerde kar daha azdı. Buzlanmanın etkisi hala devam ediyor, erime çok az
Sabah kalktım 7 de baktim dışarı yine kar yağdı sandım camurdu her yer dışarı çıkınca kütür kütür buz olduğunu farkettim
wriscuttern sisteminm son yağışını 1 gibi alıcaz sanırım
İYİ YAĞMIŞ YİNE BEN BAKMADIM AMA KENARLAR TUTMUŞ KALDIRIMLARDA FALAN