Yapacak bir şey yok kral. Sıra senin havalarda. Doya doya keyfini çıkart önümüz uzun...
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
cuhara 1 hafta beklemeden yine yağış alacak gibiyiz.
-
- Resmi Gönderi
normallerden 8 derece soğuk
-
cuhara 1 hafta beklemeden yine yağış alacak gibiyiz.
Muhtemelen
-
Aydiner aslında ben de seviyorum böyle havaları ama aksiyon arıyorum. Kuru soğuk bir yere kadar gidiyor. Kısacası 3-5 derece açık hava olacağına diyorum ki ılık veya sıcak olsun tadını çıkartalım.
-
Marmara tayfa uyan, sağlam yağış geliyor.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Marmara'da Beklenen Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!
Beklenen Hadise
Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
27.09.2026 Pazar günü Marmara'da beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerinden itibaren İstanbul'un, Kocaeli'nin ve Balıkesir'in kuzey kesimleri ile Çanakkale'nin doğusunda kuvvetli (21-50 kg/m2); gece saatlerinden itibaren ise Marmara'nın doğusunda (Kocaeli, Bursa, Yalova, Bilecik ve Sakarya çevreleri ile kuzey ve doğu kesimleri başta olmak üzere İstanbul'da) kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve kıyı kesimlerde fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
27.09.2026 18.00-28.09.2026 23.59
-
Bekleniyor..
-
Güneş hiç olmayacak, acılarımızı sonbahar mevsimi ile yaşayacağız. Yakışır 😍
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Telefona İstanbul için uyarı gelmişti ama tıklayınca açmadı..MGM programı olan bir arkadaş atarsa uyarıyı memnun oluruz
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güneyden çok zayıf kütleler geliyor bunlar virga mı? cuhara
Güneyden çok zayıf kütleler geliyor bunlar virga mı? cuhara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Evet
-