ozomff foruma hoşgeldiniz
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ama elbetteki bunda da katkı maddesi var. Tek sorunu o😀
Sen Whisper dayımın elinden sucuk yersen , önceki hayatımda yediğim sucuk değilmiş dersin benden demesi 🤫 .
-
Daha Çok Göster
Bir maç,bir sonuç, anlık bir heyecan ve giden bir can...İlk değil sonra olmaz, Rabb'im ailesine sabırlar versin..Nerede ne olacak bilinmez.Ailesinin, FB ve tüm spor camiasının başı sağolsun
Açıklama
Fenerbahçe - Beşiktaş maçında tribünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden taraftarımız Yaşar Gerçek'in, 2003 yılında Bingöl'de teröristlerle çıkan çatışmada yaralanarak gazi olan bir Asteğmen olduğu ortaya çıktı.
Gezmek için İstanbul'a gelen gazi babanın, 16 yaşındaki oğluyla birlikte stadyumda ilk kez maç izlediği öğrenildi.
(NTV)
#Fenerbahçe
Vefat eden taraftarımıza Yüce Allahtan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Allah rahmeti ile muamele eylesin, ailesine sabır versin . 🤲
-
Fenerbahçe nin etkisiz oyunu ve sahada ikinci yarıda adeta yok olmasına anlam veremedim ama Beşiktaş inşallah başarısını devam ettirir. Birilerinin rakısına meze olmaz inşallah:)
-
Beşiktaş önde Fenerbahçe etkisiz bir oyun sergiliyor. 1-2 geride dk 81
-
Fenerbahçe -Beşiktaş maçı her sonuca gebe dk 20 heyecan devam ediyor…
-
Kripto yatırımcısının yüzü ne zaman gülecek artık
Haydan gelen huya gider eren Allah başka dert vermesin
-
Okan yine ağlamaya başladı 😃😃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
O hata zaten yeni bağlanan ipi tekrar kopardı, hakem hatası ve gelen gol Tekke nin tek ayrılma sebebine çanak tuttu.
TS taraftarı da bu yönde zaten hocaya demediklerini bırakmadılar. Şenol Güneş size çok bile,hak eden hak ettiğini alır
Dayım ligde artık bu net ki hakem hatası yok, hakem kayırması var.
-
Buyrun cenaze namazına
Spikerlerin maç anlatım esnasında kötü giden hadiseleri daha fazla tasfir etmemek adına; Bazen ben susarım görüntüler her şeyi anlatıyor …dediği yerdeyiz…
-
GS in oynadığı oyunla ile kıyas bile edilmez..Hakem olaylarının dışında tutarak tüm takımlar içinde tek top oynayan GS şimdilik.
Bjk ve TS da iyi oyunlar oynayacakları belli etti. FB hala kaplumbağa işi eder..Kante olmasa bir şey yapacakları yok zaten.. Bakalım etkili, hızlı adam almazsak (iki adam olabilir), asensio dönmezse,defans toparlanmazsa (skrinyar iki ayaklı bomba) işimiz zor..
İsmail'in oyuncular üzerinde yorumlarındaki yüzdeliklerine kalırsak yandık gitti,
Not
Aziz Yıldırım ve ekibini bu işin dışında tutuyorum..En iyisi geldi kulübün başına
Abi osimensiz bir Galatasaray olduğunda bu konuyu tekrar sorayım sana , o takımı sırtlayan bir numaralı oyuncu osimen.
-
Fenerbahçe yavaş ama kararlı oyun sergiliyor özellikle deplasman oyunlarında oyuna hızlı başlıyor ve golü erken buluyor bu iyi bir durum Lyon ve Samsun maçında en azından bunu başardı ki ben bu sene bu tip maçları çokça kazanacağını düşünüyorum. Fenerin tek andikapı ise orta sahada akan oyunda basit pas hataları ile geçiş oyununda önde basmaktan korkmak mı artık ne desem bilemiyorum. Samsun’a karşı biraz becerikli olsalar 4-5 gol içten bile değildi. Neyse en azından kararlı bir Fenerbahçe, birlik beraberlik ✊ sağlam Fenerbahçe , ne oynadığını en azından bilen Fenerbahçe , son dakikalarda saç baş yokdurmayan bir Fenerbahçe , taraftarı kendisine gelmiş ve bir dakika dahi susmayan Fenerbahçe, malzemecisinden tıp topkayıcısına kadar kalbi ile maç izleyen bir Fenerbahçe kısacaksı FENERBAHÇE gibi
Bir Fenerbahçe sahada az çok görmeye başladık. Bundan sayın Aziz YILDIRIM ve transferlerinin etkisinin yüzde büyük oranda olduğunu düşünüyorum. Üstüne daha da koyarak ilerleyecektir inşallah 🙏
-
Hayırlı akşamlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Buydu dediği
Dayı Fatih tekke bir röportajında da tam kovulmalık kadro demişti. Aslında buradan şu sonuç çıkıyor sanki, Fatih TEKKE nin istediği oyuncular ile alınan oyuncular farklı evet yıldız olabilirler ama ihtiyacı karşılıyor mu ? Ben bunu anladım
-
Kabul edilmez bir skor fakat Fatih Tekke’nin istifasının bence baska sebebi var. Kötü gitmedi çünkü. Geçen seneki planlama vs gayet iyiydi. Bu sene gelen oyunculardan yapılan planlamadan vs memnun değil. Fabinho gelince de söyledi zaten kovulmalık kadro diye.
O açıklamasında da ne demeye çalıştığı anlaşılmadı. Fatih TEKKE iyi bir oyuncuydu ama iyi bir teknik adam olmak zorunda hissetti kendisini, buna gerek yoktu ama hırslı ve yenilgiyi kabul edemeyen bir yanı var. Muhtemelen de öncesinde de başka sebeplerle dolmuş bir hali vardı.