• Resmi Gönderi

Fener 1.viteste samsunu yendi. Yine hoşuma gitmeyen bir hakem performansı. Umarım artık şu hakem belasindan kurtuluruz.

Fenerbahçe’nin futbolunu beğeniyorum rakiplerine göre .

Bugun Amed Trabzon ve Beşiktaş Çorum var ikisini de izlemeye calisacagim aynı saatte.

• Resmi Gönderi

FB hala bir kağnı arabası edasıyla oynuyor.Hele hele bu yan ve geri pas belasını bizlere kim bulaştırmış ise Allah onu bildiği gibi yapsın.

Rakibin sahasına girmişsin, yarıya gelmişsin, dön ortaya ver geriye,yana ,arkaya,arkaya sonra kaleciye kadar giden bir tip..Yahu biz rakip sahadaydık,ben sizin oynayacağınız topun..

Rakip sahada her al ver,her dikine iyun,her çalım,her koşu değerlidir

Rakip basar,faul yapar,hata yapar veya sen bir pozisyon bulursun.

Hakem her türlü döküldü zaten,iki takımında hakkı olan pozisyonlarda düdüğünü calamadı.

• Resmi Gönderi

Fenerbahçe yavaş ama kararlı oyun sergiliyor özellikle deplasman oyunlarında oyuna hızlı başlıyor ve golü erken buluyor bu iyi bir durum Lyon ve Samsun maçında en azından bunu başardı ki ben bu sene bu tip maçları çokça kazanacağını düşünüyorum. Fenerin tek andikapı ise orta sahada akan oyunda basit pas hataları ile geçiş oyununda önde basmaktan korkmak mı artık ne desem bilemiyorum. Samsun’a karşı biraz becerikli olsalar 4-5 gol içten bile değildi. Neyse en azından kararlı bir Fenerbahçe, birlik beraberlik ✊ sağlam Fenerbahçe , ne oynadığını en azından bilen Fenerbahçe , son dakikalarda saç baş yokdurmayan bir Fenerbahçe , taraftarı kendisine gelmiş ve bir dakika dahi susmayan Fenerbahçe, malzemecisinden tıp topkayıcısına kadar kalbi ile maç izleyen bir Fenerbahçe kısacaksı FENERBAHÇE gibi

Bir Fenerbahçe sahada az çok görmeye başladık. Bundan sayın Aziz YILDIRIM ve transferlerinin etkisinin yüzde büyük oranda olduğunu düşünüyorum. Üstüne daha da koyarak ilerleyecektir inşallah 🙏

• Resmi Gönderi

GS in oynadığı oyunla ile kıyas bile edilmez..Hakem olaylarının dışında tutarak tüm takımlar içinde tek top oynayan GS şimdilik.

Bjk ve TS da iyi oyunlar oynayacakları belli etti. FB hala kaplumbağa işi eder..Kante olmasa bir şey yapacakları yok zaten.. Bakalım etkili, hızlı adam almazsak (iki adam olabilir), asensio dönmezse,defans toparlanmazsa (skrinyar iki ayaklı bomba) işimiz zor..

İsmail'in oyuncular üzerinde yorumlarındaki yüzdeliklerine kalırsak yandık gitti,

Not

Aziz Yıldırım ve ekibini bu işin dışında tutuyorum..En iyisi geldi kulübün başına

• Resmi Gönderi

deniz gul is yaparmi abiler daha genc bir oyuncu. duzgun bir karakter. osimhen in yaninda pisermi dersiniz ?

Bizde gençlere pişme süresi tanınmaz pek,bir kaç maç görürüz sonra iş arap saçına döner.. İnşaallah oynar da genc , gençleri görürüz

• Resmi Gönderi

GS in oynadığı oyunla ile kıyas bile edilmez..Hakem olaylarının dışında tutarak tüm takımlar içinde tek top oynayan GS şimdilik.

Bjk ve TS da iyi oyunlar oynayacakları belli etti. FB hala kaplumbağa işi eder..Kante olmasa bir şey yapacakları yok zaten.. Bakalım etkili, hızlı adam almazsak (iki adam olabilir), asensio dönmezse,defans toparlanmazsa (skrinyar iki ayaklı bomba) işimiz zor..

İsmail'in oyuncular üzerinde yorumlarındaki yüzdeliklerine kalırsak yandık gitti,

Not

Aziz Yıldırım ve ekibini bu işin dışında tutuyorum..En iyisi geldi kulübün başına

Abi osimensiz bir Galatasaray olduğunda bu konuyu tekrar sorayım sana , o takımı sırtlayan bir numaralı oyuncu osimen.

• Abi osimensiz bir Galatasaray olduğunda bu konuyu tekrar sorayım sana , o takımı sırtlayan bir numaralı oyuncu osimen.

Osimhen'den önce icardi vardı icardi'den önce gomis vardı yine şampiyonduk.Osimhen de gider başkası gelir bu devran böyle döner.🙂Galatasarayın çoğu zaman atanı ve tutanı iyi olmuştur.Şampiyonluğu belirleyen en önemli faktörde zaten budur.

• Resmi Gönderi

şampiyonduk.Osimhen de gider başkası gelir bu devran böyle döner.🙂

Devran döner tabi ki ama hiç bir başarı devam etmez, devamlılığı olmaz futbolda, çoğu alanda.. Büyük veya her takımın mutlaka takılıp kaldığı,dibe vurduğu zamanlar olur, olacaktır.

Ahmet gider Mehmet gelir, takımlar asla büyük oyuncu bulmak ve almaktan vazgeçmezler.

4 yılın başlamadan öncesi sezonunu göz önüne alınca ne demek istediğim anlaşılır sanırım.

Osimen denen adamı diğer saydığın forvetlerin yanına oyun olarak koyarım,hatta en üstüne de koymak abes olmaz,bunu yanında insan olarak,ahlak olarak en diplerde yer alır.

İşler Arap saçına dönünce,az bile olsa kötüye gidince ne demek istediğim anlaşılır zaten.

• Devran döner tabi ki ama hiç bir başarı devam etmez, devamlılığı olmaz futbolda, çoğu alanda.. Büyük veya her takımın mutlaka takılıp kaldığı,dibe vurduğu zamanlar olur, olacaktır.

Ahmet gider Mehmet gelir, takımlar asla büyük oyuncu bulmak ve almaktan vazgeçmezler.

Osimen denen adamı diğer saydığın forvetlerin yanına oyun olarak koyarım,hatta en üstüne de koymak abes olmaz,bunu yanında insan olarak,ahlak olarak en diplerde yer alır.

Abi elbetteki hiçbir başarı sürekli değildir bu bütün dünyada böyledir.Önemli olan başarıyı genele yaymak.Dikkat edersen zaten zaten çoğu zaman dedim her zaman demedim.Galatasarayda bunu bugüne kadar Türkiyede en iyi şekilde yaptı.

Valla abi hiç kusura bakma ama osimhenin ahlakı konusunda hiçde ayni şeyi düşünmüyorum.Osimhen hırslı haksızlığa gelemeyen bir futbolcu.Evet öfke kontrolü yok bazen sinirlenmemesi gereken yerdede sinirleniyor ama mustafa abi Allah aşkına söylermisin bana osimhen bu kadar büyük ve başarılı futbolcu olmasına rağmem egosu varmı?Bence sıfır ego.Mesela gol attıktan sonra gayet makul bir şekilde gol sevincini yaşaması dışında ne zaman rakibe veya tribünlere taşkınca bir hareket yapmış?Afedersin eliyle özel bölgesini bir yerlere göstermişmi?Saha içinde veya dışında kime küfür etmiş? Zaten oyunada gelirsek adamın takımı için deyim yerindeyse canını sper ettiği ortada.Başarısından dolayı büyük takımlar tarafından osimhenin ahlakı zaman zaman eleştriliyor buda meyve veren ağaç taşlanır misalidir.Yani abi biz osimhenin ahlaki yönünden yukarıda yazdığım özellikleri değerlendirmeliyiz.Saha için bazen öfkesini kontrol edemeyip sert davranmasını değil.Buda haksızlığa uğradığını düşünmesindendir.Çok hırslı bir futbolcu sonuçta.

• Bizi gene doğradılar da onu geçiyorum artık klasikleşti. Takım top oynamadı yani görünen köy klavuz istemiyor gibi yeni macera lazım takıma

لا إله إلا الله محمد رسول الله Lâ İlâhe İllallah, Muhammedün Rasûlullah

Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Bizi gene doğradılar da onu geçiyorum artık klasikleşti. Takım top oynamadı yani görünen köy klavuz istemiyor gibi yeni macera lazım takıma

Bence Trabzonspor bugün hak etmedi. Bir şeyler yanlış gidiyor takımda. Cozemedim. Tekke çözer mi ondan da emin degilim. Hayırlısı olsun Trabzon için.

Beşiktaş da askerden yeni gelmiş gibi skor yapmış. Güzel bir derbi geliyor.

• Bence Trabzonspor bugün hak etmedi. Bir şeyler yanlış gidiyor takımda. Cozemedim. Tekke çözer mi ondan da emin degilim. Hayırlısı olsun Trabzon için.

Beşiktaş da askerden yeni gelmiş gibi skor yapmış. Güzel bir derbi geliyor.

Hocam hak ettik demedim zaten ama ceza sahasına vuruştan önce giren adam gol atıyosa bu da iptaldir kaç yıl örneğini gördük

• Olağanüstü toplantı...