Yine arttı ki eski yerine kadar pek bir şey değişmedi
Bunlar anlık müdahalelerdir zaten, ömrü çok uzun olmaz ; piyasaları o an için rahatlatma, dengeleme amaçlı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYine arttı ki eski yerine kadar pek bir şey değişmedi
Bunlar anlık müdahalelerdir zaten, ömrü çok uzun olmaz ; piyasaları o an için rahatlatma, dengeleme amaçlı.
Ne düştü dolar 1.5 tl düştü
Merkez bankası piyasaya döviz satarak müdahaleler yapıyor bi süredir, onlardan biri büyük ihtimalle.
Bu gece kar yağışı alacaksınız
Tamamdır teşekkürler hocam
Kütleler Bolu'ya kadar ulaşırmı ? Arada bir radar takibi yapıyorum şuanlık kıyı kesimlerde yağış etkili
Hayırlı sabahlar
Baktıkça üzülüyorum... Vardır bunda da bi hayır
Sinan başkan doğum günün kutlu olsun.
wriscuttern sizin de geçmiş doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara.
10k hedefliyordum İtü makine. Vazgeçtim İTÜ elektrik-elektronik yazacağım. 50-60k yeterli oluyormuş.
Umarım bu zorlu maratonda hedefine ulaşırsın hocam.Bu sene sınava girecek sayısı geçen seneye göre daha fazla maalesef. Allah kolaylık versin. Size ve sınava girecek herkese.
Aklınız varsa ilk seneden girin. 2 ay öncesine gidebilsem kesin yazardım bir yer. 100k dan bıraktım mezuna. bu sene hedef 40-50k. 1 sene hazırlık 1 sene mezun. Sadece lise eğitimine harcadığım vakit tam 2 yıl.
Demek hedefimiz aynı . Biz de 180k dan bıraktık
sayısaldada tarih var diye biliyorum ben
Evet var. Tyt sınavında 5 soru çıkıyor, o sınavdan da alan farketmeksizin herkes sorumlu. Fakat alan sınavında sayısalcılar tarihten sorumlu değil.
O değilde forumda 2.yilimi da dolduruyorum ne çabuk geçiyor zaman HS ailesi o günlerden bu güne çok büyüdü inşallah daha da büyüyecek
Bende bu ocak ayıyla beraber, kaybettiğim hesabı da sayarsak, 4. senemi dolduracağım, internette meteoroloji hakkında bilgiler ararken rastgele karşıma çıkmıştı. İyi ki de çıkmış.
Gördün mü ali koç, her teknik direktör ersun'a veya erol'a benzemiyormuş. Adam açık açık tavır koyuyor. Ne atılan gollere seviniyor ne de es kaza kazandığı puanlara. Kaç haftadır böyle. Şimdi de kendisine iletilen istifa dilekçesini reddettiği söyleniyor, ne kadar doğrudur bilmem. Eğer doğruysa kendi teknik direktöründen bile tavır yiyecek kadar aciz hale düşmüşsün demektir. He olan yine kime oluyor, taraftarlara oluyor . Tez zamanda bu düzenin değişmesi dileğiyle.
Maşallah hocam. Allah daha çok yağdırsın.
Bugünde birsey gelmeyecek gibi örtü bile alamadim merkezde
Radarda bolu'ya yağış yaklaşıyor hocam. Bu gece 1-2cm kadar örtü oluşma ihtimali var. Artık ne kadar yağarsa
Hayırlı akşamlar . Kar yağışı beklemenin yanında bu akşamki derbiyi de dört gözle bekliyoruz.