Paraziti inşallah italya'ya atmaz yine ne var ne yok kendine çekiyor
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sahutt kardeşim şimdiden hayırlı olsun pazar günü akşam güncellemesinde bir aksilik çıkmazsa ilk kar çok yüksek ihtimal. Tabi sen bölgen adına daha iyi bilirsin.
-
Kar yağaydı iyidi. Neyse başka zamana artık.
-
Rusya Futbol Federasyonu Avrupa yasaklarından sonra Asya Konfederasyonu'na geçmeyi planlıyor
Yani tamam rusya'nın etik olmayan davranışları, savaşta sivilleri hedef alması tabiki kabul edilebilir bir durum değil hemfikiriz ama adamları direkt dünyadan soyutlamaya çalışıyorlar. Mesela spor faaliyetlerinin bu olaylardan etkilenmesi gerekir miydi emin değilim. Neyse elbet bir bildikleri vardır.
-
Sözleşme imzalamak için Adana Demirspor kulüp binasına gelen Tiémoué Bakayoko, imza atmaktan son anda vazgeçti. (Skorer)
Murat sancak'ın konuyla alakalı açıklamasını beklemeye geçtik bile
-
Hayırlı geceler .Hava işlerinden bağımsız olarak bayağı zor bir gündü benim için. Umarım gece güncellemesi iyi geçer de bi nebze mutlu olma fırsatı buluruz
-
2 gündür bolu'da aralıksız kar çiseliyor. 1 cm bile yok. Sadece soğuk var. Adam akıllı yağmadı bi türlü.
-
Valencia...
-
Hele şükür Bolu'da kar görüyoruz
-
-
Hayırlı akşamlar
-
Dışarı montsuz çıktım. Bakın bolu'da. Geçen sene bugün 1 metre kar vardı.
-
Geçen sene bambaşkaydı batı ve orta kesimler adına..
-
Eskiden 200 den sonrasını pek sallamazdım değişir diye genelde . Fakat şu an yokluktan 348'i bile hevesle takip ediyorum. Allah yüzümüzü güldürsün.
-
Fenerbahçe'de son yıllarda pek görmediğimiz baskılı hücuma yönelik bir futbol var. Dolayısıyla handikapları da bir o kadar fazla. Arkada çok boşluk veriyor ve bunun giderilmesi için de çevik defans oyuncuları ve libero gibi oynayabilecek bir kaleci gerekiyor. Fenerbahçe'de bunu gustavo henrique gibi futbolcularla tam olarak uygulamak mümkün değil. Ayrıca altay'da bu pozisyona tam olarak alışamadı ve gol yedikçe taraftar tepkisiyle beraber formu düşüşe geçti. Devre arasında bu profilde bir kaleci veya en azından hızlı bir stoper almak 1. Öncelik olmalı bana göre. Samet akaydın buna uyum sağlayabilecek mi göreceğiz.