Atlantikteki AB can sıkıcı. Derinleşmese güzel devam eder güncelleme.. Akşama göre olan farkı konuşmuyorum artık
Dağılıyor basınç yükseliyor Azor orayı dağıtıp o bölgeye hakim olursa devamı iyi gelir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAtlantikteki AB can sıkıcı. Derinleşmese güzel devam eder güncelleme.. Akşama göre olan farkı konuşmuyorum artık
Dağılıyor basınç yükseliyor Azor orayı dağıtıp o bölgeye hakim olursa devamı iyi gelir
Azor araya girmeye başladı devamı iyi gelebilir
Akşamdan bir nebze iyi
Hadi hayırlısı bakalım bu güncelleme ile rahat bir uyku uyuruz inşallah
İspanya cıvarında Azor olmalı ab mahvediyor bişe çıkmaz bu görüntüden zaman daha çok böyle denemelere devam edecektir moral bozmaya gerek yok
Çöp etti sinoptiği
ab ege giritte degilde akdeniz kibrisda olmasi tum soguklarin anadoluya sert bir sekilde firtina ile gelmesi demek. su goruntude. ab yi egede patlatmayin heryer nasplensin sistem zaten cok guclu
Kıbrıs ta olursa Ankara boşluğu oluşuyor Mehmet abi Girit’te patlayıp Kıbrıs’a doğru doğularsa herkesi tatmin eder
300 saatlere indirdik Bana bu kadarı yeter sistemi gördüm uyuyabilirim Whisper eline sağlık hayırlı geceler forumdaşlar
Azor yeni bir hamle daha yapıyor model sonuna doğru yeni bir sistem daha inebilir
Benim aklımdaki senaryo bu değil egede ab patlaması lazım ki izobarlar düzelip yağışlar çoğalsın.Şu halde sistemin çoğunluğu kuru soğuk.
Sistem netleşsinde ayrıntılar çok değişir
Üstten bağlantıyı koparıp ull olacak gibi uzun soluklu blokaj olacak
Kapı gibi azor var daha neler iner neler
Sinan :alkıs: :alkıs: