Modellerin 168.saati karşılaştırma
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çamburnu
-
Bence Eminem'in en iyi şarkısı bu hatta tarihteki en iyi rap bile olabilir
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Doğum günün kutlu olsun Sinan abi
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Doğum günün kutlu olsun Polis01 abi
-
Hayirli olsun kar sıcakları geldi Aralık sonuna doğru Marmara il geneli kıyılar 5-8cm arası yukseler 20+cm kar alicak gibi duruyor
Benim evimin önü kaç cm kar alır hocam fikrinizi merak ettim
-
-
İstanbul'a uzun süredir Aralık ayında kar yağmıyor zaten. Yağarsa da Aralık'ın sonlarına doğru yağıyor neden böyle bir karamsar hava oluştu anlamadım
-
Hayırlı olsun
-
2018 kışında tam tarihini hatırlamıyorum ama, fena bir efsaneyi ufak nedenlerden dolayı avrupaya kaçırmıştık. Arta kalan soğuklar bile istanbula kar bırakmıştı. Detaylarını bilen birisi detay verebilirse çok iyi olur.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buydu sanırım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hayırlı geceler bugün bunu Sakarya Üniversitesi kampüsünden çektim paylaşayım dedim çok güzel bir manzarası vardı
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Artçılar devam ediyor
-
Ardahan'da 5,3 büyüklüğünde deprem oldu.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Geçmiş olsun