Selamlar arkadaşlar. Siteye girerken ve sitede gezinirken,( sadece bana mı öyle geliyor anlamadım) çıkan reklam çerçeveleri çok rahatsız edici geldi. Tüm sayfayı kaplıyor bazen, ekrandan gitsin diye habire çarpıya ya da "üst ok" a tıklamak zorunda kalıyorum ve bu da epey yoruyor.
Novosibirsk tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bana, 6 Ocak 2017vari bir sistem, sanki Ocak 17'si inecek gibi geliyor.
-
Meteociel - Cartes Ensemble GFS (ENS/GEFS)
3.senaryo efsane
Gif
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu sene de tırt mıyız şimdi yani ey Gfs??? Artık 5 gün kalmadan bakmayacagim sana!!!
-
Avrupa'nın da olsun, bizim de olsun. İtalya'nın çocukları da sevinsin kar topu oynasın, bizim çocuklarımız da sevinsin, kardan adam yapsın..Win-win
-
Her yıl klasik gfs öteleme şenliğine hoşgeldiniz. Birkaç gün daha aynı trend devam ederse bu yılında genel gidişatını az buçuk çözeriz. Bir tarih hep ileri atıyorsa o kıştan pek hayır gelmiyor.
Maalesef uzun zamandır aynısını yapıyor, ben de öğle güncellemesinde aynısını düşündüm. Umarım bu sene yanılırız.
-
Modellere ne zaman yansıyacak acaba?
-
.....ve hatta 31 Aralık sabah saatlerinde başlayan tipi, 3-4 gün aralıksız sürüp bitmişti.."Tamam bu sene bu kadar" derken, 7 Aralık'ta bu kez daha da soğuyan hava, daha da biriken nem ve azorun "buyur kardeş" demesi üzerine Omsk,Novosibirsk ve Yakutsk karışımı akıncılar, (kısaca Sibirya) kuzeyden istilaya başlamıştı. Meteoroloji şaşkındı ,havaların sesi sitesi, ilgiden defalarca çöktü .İstanbul'da yeniden başlayan tipi, Ocak'ın ortalarında Bakırköy'de bile 1,5 metre yüksekliğe ulaşmıştı.! Kimse artık ne olacağını kestiremiyordu. Zira 1987 sistemi Mart'ta geldiği için en azından bitebileceği tarih de tahmin edilebilirdi. Oysa bu, henüz sene başıydı.!
-
240.saat itibariyle Gfs ve ECM arasinda uçurum var fakat ilginçtir bu sefer ECM daha cesur
-
Model yorum sayfasını meşgul etmek istemedim. Kıyıların bile gomulme potansiyeli var. Olursa adımı verirsiniz diyip sizi guldureyim
-
Size bir şey diyeyim mi? Herşey yeni başlıyor. Gfs, bir sağa ve bir sola orta cizgide kıvama getiriyor.!
-
Sene:1980. Zeytinburnu'ndan Avcılar 'a taşındık, 10 yaşındayim. Herkes 1987'ye odaklanmış, ancak emin olun 1980-1988 arası okullar her sene ortalama 1 ay kardan dolayı tatil olurdu. Benim kızağım vardı. Avcılar'da iken 1,5 metre kara gömülürdük, Zeytinburnu'na geldiğimizde sadece çatılarda kar olurdu. 1987'de ise Zeytinburnu, Bakırköy, Kartal, Kadıköy...Allah ne verdiyse artık. 8 Mart'ta başladı ve durmak bilmedi. O yıllarda kış aylarında her sene kar topu oynamak sıradandı. Ne olduysa 2000'li yıllardan ve özellikle 2007-2008'den itibaren oldu. Resmen kuruduk!!!
-
Geçtiğimiz hafta da yazmıştım. Israrla 22 Şubat hissi geliyor. Sağlam verim var mı? Yok.! Ancak aklıma sürekli 2004'te Şubat'ın 22'sinde başlayan ve 1 hafta süren sistem geliyor.! O sene de yanlış hatırlamıyorsam, kış böyle ilerliyordu. Adliyede işim vardı, dışarı çıkar çıkmaz, bingoo!!!
-
Aklıma nedense birden 22 Şubat 2004 müydü, 2002 miydi o tarih ve bir de 8 Mart 1987 geldi.
-
Gfs ışığı yaktıysa, diğerleri uyacaktır