Ankara'da tekrardan hafif sarsıntı hissediliyor. Doğu bölgelerdeki artçıların dalgaları heralde. Geçmiş olsun 🙏
Anlık Deprem Bildirimleri
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Allahım bu rakam dahada artacak offff
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
2824 yıkılan bina ihbarı alındı.
2. depremden 7.5 den önce ki miktar bu şimdi o ikiye katlasa 6000 diyelim 6000 binada 10 daireden 60.000 daire 4 kişi yaşasa 240.000 kişi 240.000 kişi depremden etkileniyor ancak yaralı sayısı 5000 küsür
-
Arkadaşlar hatay'da arama kurtarma çalışmaları başlatılamıyormuş. Köprüler viyadükler hastaneler ve otobanda hasarlar varmış doğru mu bu hatayli bir arkadaşımız burdaysa eğer cevap yazabilirmi ? Allah hepinizin yardımcısı olsun çok sıkıntılı bir durum çok
-
Sahutt hocamızdan bir haber var mı ?
-
- Resmi Gönderi
-
2. depremden 7.5 den önce ki miktar bu şimdi o ikiye katlasa 6000 diyelim 6000 binada 10 daireden 60.000 daire 4 kişi yaşasa 240.000 kişi 240.000 kişi depremden etkileniyor ancak yaralı sayısı 5000 küsür
Eren ne yapmak ne söylemek istiyon bütün paylasimlarinda bı oradaki devleti birilerini elestiriyorsun belki oradaki insanlar panik olmasın diye gerçek sayı vermiyolar şuan birlik olma zamanı elistiri değil
-
- Resmi Gönderi
Eren ne yapmak ne söylemek istiyon bütün paylasimlarinda bı oradaki devleti birilerini elestiriyorsun belki oradaki insanlar panik olmasın diye gerçek sayı vermiyolar şuan birlik olma zamanı elistiri değil
Devlete bir eleştiri var mı burada ?
Eleştiri mukemmel muteahhitlerimize.
-
Daha çoğu yere yardım ulaşmadı çok artacak bu sayı hatta malatyada bir binaya yardım ederken diğer olan depremle yanındaki bina yardım edilen binanın üzerine göçmüş arama kurtarma yapan ekiplerde enkazda kalmış durum aşırı vahim
-
Correira della serra, ilk depremin büyüklüğünün 7,9 olduğunu yazmış.!
-
Tüm Türkiye’de okullar 13 şubata kadar tatil edildi
-
Tüm Türkiye’de okullar 13 şubata kadar tatil edildi
Ah ya, bir arkadaşıma demiştim önümüzdeki hafta tüm hafta tatil bekliyorum diye; böyle olacağını bilsem hiç der miydim 😔
-
Ah ya, bir arkadaşıma demiştim önümüzdeki hafta tüm hafta tatil bekliyorum diye; böyle olacağını bilsem hiç der miydim 😔
Aynısı hocam keşke bu şekilde olmasaydı 😔
-