Zonguldakli67 atmaya başlamışsın,bende akşam GFS yi de ekleme edecektim.
İlk mesajına tutturayım bunu
Eline sağlık şimdiden
27 OCAK
GFS
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
İKİNCİ YARI
ECMWF
AKŞAM güncellemesi
0H devamı sende Ercan
0h
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZonguldakli67 atmaya başlamışsın,bende akşam GFS yi de ekleme edecektim.
İlk mesajına tutturayım bunu
Eline sağlık şimdiden
27 OCAK
GFS
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
İKİNCİ YARI
ECMWF
AKŞAM güncellemesi
0H devamı sende Ercan
0h
Bağlık-kırat tarafı yüksek yine abi
Kırat 300 rakımdan fazla
Ben gittim onun evine arabayla zor çıkılıyor.
Evet geldin kanka lakin öyle çok yüksek rakım değil. Benim tek avantajım dekli sistemlerde pek pas geçmiyor beni
Valla olabilir abi Zonguldakli67 abi sen nerdeydin hangi mahalle
Yeni mahalle, Bağlık tepesi.Rakım 146. Nerde öyle 600 rakım😅
Mustafa ile Zonguldaklı sana katılmıyorum bu konuda, şampiyonlar ligi bir arena evet ama büyük takımların scout ekipleri her yerden oyuncu izliyor, Şampiyonlar ligi falan hikaye yani, piyasa yapanları scout ekipleri sürekli takip ediyor zaten, Ferdi'nin fiyatının düşük olmasının tek sebebi Türk olması.
O eskidendi bence. Boey yabancı değişen ne oldu? Müslüman diye mi az para verdiler? Artık Türkiyeden ucuza oyuncu alma döngüsü kırıldı diye düşünüyorum. Belki şurada hak verebilirim. Türkiye süper ligi rezil ötesi bir lig. Sen Avrupa maçlarında kendini göstermezsen edeceğin fiyat 5-10 milyon. Lakin şampiyonlar ligi, uefa ve diğer Avrupa liglerinde kendini büyük maçlarda gösterirsen fiyatın 3 katı artıyor. Galatasaray şampiyonlar liginde yarı final oynasaydı boeyin fiyatı ne olurdu?
Hatay belen en düşük sıcaklık
3.7 olur🏃♂️
sosyal medyada Ferdi'nin Boey'dan daha fazla paraya gidebileceği hakkında kanı var açıkça söylemek gerekirse Boey'un bu kadar fazla satılmasını sağlayan şampiyonlar ligi. Kulüpler için milli takım performansına çok önem verilmiyor Arda şampiyonlar ligi yapsaydı ve gitseydi 45-50 bandı yapabilirdi az çok ne demek istediğim anlaşılmıştır diye düşünüyorum
Kısacası piyasa yaptı diyelim. Ferdi boey karşılaştırması yaparsak ferdinin özellikleri daha çok. Boey yerine ferdi olsaydı Galatasarayın şampiyonlar ligi maçlarında şu an abartısız 55-60 milyon euroya giderdi bayerne veya bir başka Avrupa devine
Eline emeğine sağlık Saadet
Cezayire kar yağdı bize yağmadı😬
-3
-3,5 aralığında biter gibi
Yok suya koy sabaha büyür soguklar tövbe tövbe
Doğrudur hocam siz daha iyi bilirsiniz, daha tecrübelisiniz
Geriye alıp baştan paylaşmaya başlasak düzelirmi ki😬🏃♂️
Azor kendini kurtarırsa iş yapar
Karadeniz konusu hacamat edildi bu gece
Heee Yayla şenliği ettiler 😬