Bolunme olacak gibi bu sefer sansli olan biz oluruz insallah
Bölünmelerde bize direkt sistem inmesi zor geçmişe bakarsak ucundan vurduğu olmuştur genelde ki buda tatmin eder bölünmede -12 değil -30 lar kovalanıyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBolunme olacak gibi bu sefer sansli olan biz oluruz insallah
Bölünmelerde bize direkt sistem inmesi zor geçmişe bakarsak ucundan vurduğu olmuştur genelde ki buda tatmin eder bölünmede -12 değil -30 lar kovalanıyor
Belli olmaz ne olacagi ama mjo fazlari avrupa lehine olacak gibi bakalim
Belli olmaz ne olacagi ama mjo fazlari avrupa lehine olacak gibi bakalim
8-1 yaparsa 2018 Garantiler ama 3-4 yapacak gibi ortadan
Verisiz bir şey olmaz arkadaşlar veri paylaşımına özen gösterelim
Eren hocam verisiz bişey olmaz dedi benimde veri atasım geldi.
Verisiz bir şey olmaz arkadaşlar veri paylaşımına özen gösterelim
veriden anlamayan arkadaşları da bilgilendirmeye özen gösterelim 🤗
veriden anlamayan arkadaşları da bilgilendirmeye özen gösterelim 🤗
kesinlikle katılıyorum ben sadece modelden anlıyom
ha bide diyagramdan
Veriler demişki Asya ve Japonya ya izleyin
Veriler demişki Asya ve Japonya ya izleyin
Oy pireler pireler yedi beni veriler
Ay ortasına kadar normallerin 8-16 derece arası üstünde geçirebiliriz
bütün sistemlerin önce efsane gözüküp sonra çer çöp olmasıyla o kadar çok darbe yedik ki artık cfs den yaz mevsimi için sıcak ataklara bakıp onları mı kovalasam diye düşünüyorum ☀️⛱️ harbiden şu coğrafyada ılıkçı olacaksın keyfine bakacaksın. ne de olsa bozma gibi bi ihtimali yok 🗿
İskandinav yükseği 20 sinden sonra etkisini kaybedip negatif nao ya dönebilir,aynen böyle
Yaz sezonunda La Nina'ya geçiş ihtimali bu ay yapılan güncellemede de yükselmiş durumda ⭐
2022 sistmei 7-8 martta gelmişti sanırım yine aynı tarihlere bakmak lazım 2024 7-8 martta neler olabilir
Valla eren çok berbat kış yaşıyoz sürekli oteleyen tarihlerden bıktık artık forumca