- Resmi Gönderi
Çevlik - Kale sahil yolu ve Akdeniz🇹🇷😍
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇevlik - Kale sahil yolu ve Akdeniz🇹🇷😍
Bugün gece önümüzdeki süreç ve Mayıs ayı için değerlendirme yapmayı düşünüyorum. Sıcaklık ve yağış durumuna bakarız. Mayıs nasıl geçecek bir göz atarız. Mayıs ayında Bahar mı yaz mı yaşayacağız? Bunun cevabını bu akşamki değerlendirmede vereceğim..
İskenderun Sahil Yolu😍😍
Dostlar selamlar. Şöyle önümüzdeki süreç için önce kısa sonra da uzun vadeye yönelik bir perde açalım. Öncelikle bu bölgemiz için bahar aylarında artık klasikleşen yaz sıcaklarına bir süre daha devam edeceğiz. Zaten yağış konusu Eylül Ekim ayına kadar sıkıntılı genellikle bölgemizde. Son yıllarda Eylül ayında yazdan farksız günler yaşıyoruz keza. Ama şöyle serin ve yağışlı bahar havalarının özlemi gelecek hafta son bulabilir. Gelecek hafta bir serinleme mevcut şu anki görüntülere göre. Bazı çıktılara göre yaklaşık 10 derecelik bir soğuma mevcut birkaç güncellemedir görüyorum. İç kesimler 15 17 dereceye, kıyı kesimler 21 24 derecelere gerileyebilir. Bu çıktılara göre. Ancak ondan önce kıyılar 34 35 derecelere merhaba diyecek. Bu konuda da uyarımızı yapmış olalım.
Mayıs ayı geneli için konuşacak olursak da maalesef kurak ve sıcaklık mevsim normallerinin çok üzerinde geçeceğe benziyor. Öyle bir görünüm mevcut. Detaylar çıktıkça paylaşmayı sürdüreceğim. Sağlıkla kalın. 😊😊
Eline emeğine sağlık
Eline emeğine sağlık
Teşekkür ederim Sinan abi
Dostlar selamlar. Son zamanlarda geçen günlere nazaran biraz daha serin havalar yaşıyoruz. 25 30 derece bandındayız. Görünen o ki bir süre daha allaha şükür 30 derece bandını geçmeyeceğiz. Hatta hafta başı bölge genelinde aralıklarla yağmur geçişleri görülecek. Çok yüksek ihtimalle. Bu çok güzel bir gelişme. Mayıs bitmeden yağış görebileceğiz en azından. Öyle bir görüntü var şu an. Modeller mutabık gibi görünüyor. Sıcaklıklarda da yaklaşık 10 derecelik bir soğuma var. Mevsim normallerinin altına inebilecek sıcaklıklar hafta başında. Hafta sonu sıcaklıklar mevsim normallerinde.... Yaklaşık 27 28 dereceler var şehir merkezlerinde. Çok terletmiyor yani. Bir süre daha terlemeyeceğiz. En azından 1 haftalık süreçte..... Tekrar konuşuruz. Hoşçakalın. 🙂🙂
Yani bir bakayım akşama bir tahmin hazırlarım dedim. Bakmaz olaydım... GFS bir hafta sonraya serin hava atağı verirken ECMWF 40 dereceyi bulursunuz demiş😃😃
Akşam modellere vs bir bakacağım. ECMWF Adana ve Hatay 43 dereceye ulaşır diyor. 😥😥. GFS aynı kafada değil. Bakalım
Ben bir bakayım dedim kapadım :D
Sinan ben bakacam birazdan. Ders çalışmayı bitireyim. Tahmin hazırlarım. Ya bu gece ya yarın sabah atarım🙂
Sahutt gerek yok :D
Eren sen bekle. Adana 45 i geçecek. 😃😃
Sanırım yaz aylarında ilk defa modellere bakıyorum. 😂😂. Değişik geldi. +28 ne be. Daha dün - 3 yeter mi diye konuşuyorduk
Sinan ben bakacam birazdan. Ders çalışmayı bitireyim. Tahmin hazırlarım. Ya bu gece ya yarın sabah atarım🙂
Şimdiden eline emeğine sağlık