- Resmi Gönderi
AA şahut hocam terfi almışsınız hayırlı olsun
Evet hocam dersler ve bazı özel sebeplerden ötürü bir süre ara vermek zorunda kaldım. Geri geldim💁🏻♂️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAA şahut hocam terfi almışsınız hayırlı olsun
Evet hocam dersler ve bazı özel sebeplerden ötürü bir süre ara vermek zorunda kaldım. Geri geldim💁🏻♂️
4 gözle sizi bekliyordum 🤭
Güncelleme takip etmeye girdim bende bakalım sonucumuz ne olcak die
Akdenizde 2. Sahutt dönemi
Hocam güncelleme sonu ne diyorsunuz
Diyagram güzel geldi hocam daha da heyecan yapmaya başladık 🥲😂
Son görüntülere göre önümüzdeki süreç hakkında bir şeyler söyleyebiliriz. Kesin olmasa da elimizdeki verilerle bir değerlendirme yapabiliriz en azından. 2 3 günlük durgun sürecin ardından ayın 20 sine doğru soğuk ve yağışlı döneme başlıyoruz. 1000+ yerleşkelerde çok kuvvetli kar yağışları, kıyılarda da şiddetli yağışlar meydana getirebilecek ilk 20 Aralık'ta beklediğim sistem. Afet boyutunda yağışlar meydana gelebilir. Sıcaklıklar da gündüz dahi tek haneli değerlere gerileceyecek
Ardından biraz daha ilerlediğimizde soğuk ülkemiz coğrafyasına iyice yayılıyor.. Ve bölgemizin güney kesimlerine kadar etkisini gösteriyor. Son birkaç gündür modeller kararlı bir şekilde gösteriyor ay sonuna doğru sistemi... Gelirse potansiyel bakımından muhteşem bir sistem.. Özellikle Kırım sistemlerini konuşmaya gerek bile yok, özellikle bölgemiz ve Güneydoğu adına... Bilenler biliyor bu sistemlerin etkisini... Bilmeyenler için de bölgemizde Doğu Akdeniz'de kar yapan çoğu sistemin rotası diyebilirim. Her sene kesin güçlü bir kırım sistemi oluyor diyemeyiz. Ama şu anki veriler gerçekten çok olumlu. Tabii ki değişime kesinlikle açık. Gücüne bağlı olarak bölgemiz kıyılarında dahi kar olasılığı var. Bu sistemin gelme olasılığı hiç de az değil. Diyagram desteği ve öteki modellerle benzerliklerden dolayı böyle söylüyorum. Bakalım takibe devam diyelim.
Elinize sağlık hocam
Eline emeğine sağlık Sahut
Eline emeğine sağlık Sahutt tekrardan göreve dönmende ayrıca sevindirici tebrik eder başarılar dilerim
Teşekkürler Angora Sefa kazancc Whisper
Sahutt eline emeğine sağlık kardeşim 👏👏
Sahutt tekrar hosgeldin eski gorevinde basarilar dostum...🎉🎉🎉🎉🎉🎉👏
Sahutt tekrar hosgeldin eski gorevinde basarilar dostum...🎉🎉🎉🎉🎉🎉👏
Teşekkür ederim abim. Birlikteyiz bu sezon da inşallah. Sizleri de aktif göremiyorum bir süredir. Sorun yoktur inşallah
Duygularım darmadağın 🥲😂 tam sıcaklık oluyor yağış yok yağış oluyor sıcaklık yok