kahramanmaras için değişen bir şey yok sanırım
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
24 25 sistemi kötü mü çıktı?? Bölgem için gayet iyi çıktı. Sadece kendi kendini tatmin etmek için yapılmış birsürü yorum görüyorum.
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar güncellemeleri arada forumdan takip etmeye çalışıyorum. Yorumlayan hocalarımız hariç çok gereksiz yorumlar olduğu için pek mümkün olmuyor. Bölgemiz için güzel çıkan güncellemeye çöp, kapat, bir şey çıkmaz, hayalci model diye tabirler kullanılıyor. Maalesef bunu söyleyeceğim çünkü model yorumlaması olmayan arkadaşlarımızın morali sırf bu yüzden bozulabilir. Ben herhangi bir güncellemede sizleri bilgilendirmeye çalışıyorum. Özellikle model okumayı bilmeyen arkadaşlara tavsiyem o yorumları kaale almayıp benim güncelleme sonunda yazmamı beklemeleri. Boşu boşuna üzülüp heyecanlanmamanız açısından yazıyorum bunu. İyi forumlar 🙌🏻
-
Hocam beni biliyorsun her sene geçip senin dediklerine bakıp bide yağış haritasına bakıyorum sonra çıkıyorum
-
Her dediğin nokta nokta tutuyor başarılarının devamını dilerim
-
Genel bir açıklama yapacak mısın peki şahut hocam bugün yarın 18 19 için
-
- Resmi Gönderi
Her dediğin nokta nokta tutuyor başarılarının devamını dilerim
Estağfurullah hocam. Öyle bir şey mümkün değil. Milyon dolarlık süper bilgisayarların istikrarlarını görüyoruz. Benim söylemek istediğimi anladınız sanırım. Hayırlı akşamlar. Gece güncellemesinden önce ECMWF'yi değerlendiririz
-
- Resmi Gönderi
Tebrikler Eline sağlık Sahutt
-
sahut hocam sen hayatımda gördüğüm en hoşgörülü insanlardansin ve bilgililisinde seviliyorsun
-
İyi haberler bekliyoruz.
-
- Resmi Gönderi
Sahutt adamdır 😊 geleceğin üstadlarından olacak inşallah 👏
-
Eco nasıl hocam
-
Gene şifremi unuttum .d forumdan attı beni giremedim tekrar
-
- Resmi Gönderi
Hatay bu sefer olacak gibi kendi bölgemden çok buradan gol haberi bekleyeceğim sizlerle birlikte takip edeceğim inşallah olacak bu sefer
-
Hatay bu sefer olacak gibi kendi bölgemden çok buradan gol haberi bekleyeceğim sizlerle birlikte takip edeceğim inşallah olacak bu sefer
:D inşallah olacak heyecanla bekliyoruz.
-