- Resmi Gönderi
jubayl kaç kişiye kar yağacak dediniz? Herkes hazırlık yapıyor. ??
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturjubayl kaç kişiye kar yağacak dediniz? Herkes hazırlık yapıyor. ??
Hatay Havalimanı
14.1°
Rüzgar Güneybatı yönünden 39 kmh ile esiyor. Bu sıcaklığı yükseltiyor. Ancak hissedilen çok daha düşük.
Sahutt Vallahi toplasan 25kisiye soyledim halen tahminimde iddaliyim pazartesi gecesinden carsamba sabahina kadar ara ara kar yagacak insallah
Sadece bu lodos erken bitsinde kuzeyli havayi alalim....
GFS Hatay'a örtü oluşturamayacak şekilde kar verdi. Yağışları hafif verdi. O yağışlar gelirse yer yer örtü oluşturabilir konuma göre. Takipteyiz. Yağış Hatayın üstünden geçip Suriyeye biraz daha geç giderse kar almamız daha rahat olur. Salı akşamı ve Çarşamba düşecek yağış kar olur. ????
Hadi insallah.
Simdi meteoroloji genel mudurlugu guncelleme yapti guneydogu tamami kuvvetli kar yagisli
Hatay'ada kuvvetli yagis vermis
Benim tahminlerimi yazmislar
Daha dune kadar hafif yagis vardi
Simdi artirdilar
Benim tek korkum gece lodosun devam etmesi
Şimdilik örtüden çok sıcaklık takibi yapmanızı öneririm. Sıcaklık ne kadar erken düşerse. Kar ihtimali ve miktarı o kadar artar.
Daha Çok GösterSimdi meteoroloji genel mudurlugu guncelleme yapti guneydogu tamami kuvvetli kar yagisli
Hatay'ada kuvvetli yagis vermis
Benim tahminlerimi yazmislar
Daha dune kadar hafif yagis vardi
Simdi artirdilar
Benim tek korkum gece lodosun devam etmesi
Bu gece devam edebilir. Gece rüzgar tersine dönüyor
Kar ile ilgili değerlendirme ve açıklamam akşam olacaktır. Son noktayı koyarız artık. Ondan önce bu güzel yağışların tadını çıkaralım
Hatay'a kuvvetli yağış beklenenden çok daha erken geldi. Yer yer dolu yağışı ve şimşek aktiviteleri de etkili oluyor ?️?️⛈️
Hatay 'daki radar da
1 saat önce 13 dereceydi
Simdi
8.5 oldu
Adim adim yaklasiyoruz insallah kar yagisina
Sahutt hava anlık 9 derece diyor ama çok keskin bir soğuk ve bulutlanma var
kar yağışı ne zaman başlar acaba
Aynen öyle jubayl. Keskin bir soğuma oldu. Rüzgar Güneybatıdan 52 km h ile esiyor. Anlık 9.5 e düştük. 13.5 ten
Sahutt hava anlık 9 derece diyor ama çok keskin bir soğuk ve bulutlanma var
kar yağışı ne zaman başlar acaba
Kuzeyden esmeye başladı rüzgar. Sıcaklık keskin bir düşüş yaşayacak. ????. Ne zaman başlayacak ondan emin değilim.
Kuzeyden esmeye başladı rüzgar. Sıcaklık keskin bir düşüş yaşayacak. ????. Ne zaman başlayacak ondan emin değilim.
peki çarşamba yağış var mı icon verdi çünkü sence