- Resmi Gönderi
18 Ocak - 18.25
Hatay
Yağışlı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur18 Ocak - 18.25
Yağışlı
Yazisiyoruz
Ama
7.1 oldu
Ruzgarda kuvvetlendi
Rüzgar kuzeybatıdan esmeye başladı. ??
Ohh
Missss gibii
Arkadaslarim ariyor mesaj atiyor
Ne zaman kar baslayacak bende 1 saat once gece 12 yi bekleyin kar baslayacak insallah
8,9
Yağışlı
Nem
%65
Rüzgar Güneyden
8km/sa
Takip eden herkese teşekkürler. ?
GFS çok güzel. Çıktı. Gem çıktısını bekliyorum. Müjde vermek için
Mgm radari bozuk galiba
7.1di
Simdi
9..olacak
Gem güzel verdi. İlk karlı sistemimiz hayırlı olsun. Yarın gece ve Çarşamba yağış sonuna kadar hafif ve orta kuvvette kar yağışı göreceğiz. Rakıma göre örtü oluşumu olur. Merkezde çok örtü oluşumu beklemiyorum. Olursa 1 2 cm lik bir örtü olur. araba üstleri falan tutar en fazla. CAN hocamızı da başarılı tahmininden dolayı kutlarım. Ben de az uğraşmadım???
kahramanmaraş yine hüsran sıcaklık 5,7 ve bütün kütleler teğet geçiyor Sahutt
umutlar tükenmek üzeree
umutlar tükenmek üzeree
Kardeşim üzülme. Sadece biraz sabır. En kötü gece yarısı başlar gibi bir görüntü var. ????
7,8
Yağışlı
Rüzgar yönü sıcaklığa muazzam etki ediyor. Kuzeyli esmeye başladığında beklenenden düşük sıcaklık değerleri ölçülebilir.
Gem güzel verdi. İlk karlı sistemimiz hayırlı olsun. Yarın gece ve Çarşamba yağış sonuna kadar hafif ve orta kuvvette kar yağışı göreceğiz. Rakıma göre örtü oluşumu olur. Merkezde çok örtü oluşumu beklemiyorum. Olursa 1 2 cm lik bir örtü olur. araba üstleri falan tutar en fazla. CAN hocamızı da başarılı tahmininden dolayı kutlarım. Ben de az uğraşmadım???
Tutmaz mi be merkezde
Tutmaz mi be merkezde
Yok örtü ihtimali az. Ara ara yoğunlaşırsa belki örtü oluşabilir. Ama önce yağışı alalım. Böyle detaylar yağış başladığı zaman. ?
Son durumlar nedir?