5.8 ...
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
5.8 ...
Önemli değil. Yağışla beraber illaki düşecektir. Yağış anında 3 dereceden fazla olmaz. Asıl önemli olan yağış gelene kadar düşebildiği kadar düşmesi
-
- Resmi Gönderi
850hPa -1 derece. 850hPa -3 derecelere ancak yarın öğle saatlerinde inebiliyor, ki bu yine merkez gibi rakımı düşük kesimlerde kar yağışı için gerekli ve yeterli koşulları oluşturmaya yetmiyor. Sıcaklığın şu an istasyonlarda ölçülen %85'lik nem değerleriyle birlikte kar yağışı oluşturabilmesi için en az 2.6 2.5 derecelere düşmesi lazım ki bunun da yağıştan önce olması lazım ki ilk anlarda kar olarak düşecek yağış sonradan yağmura dönsün. Yoksa hiç bir şekilde şu an bölgede kar yağışı için uygun koşullar bulunmuyor.
-
- Resmi Gönderi
341 rakımlı Altınözü istasyonunda bile sıcaklık 4.1 derece. Uzun fafın kısası maalesef Hatay'ın işi mucizelere kaldı.
-
- Resmi Gönderi
ANLIK DURUM (19 Ocak - 20.46)
5,5°
-
- Resmi Gönderi
Dayan Hatay bugün kalbimiz sizinle ??
-
6.0 oldu boşa umutlanıyoruz
-
Defne de 3.0 derece
-
- Resmi Gönderi
6.0 oldu boşa umutlanıyoruz
Takibi bırakabilirsiniz umudunuz yoksa. Veya ben paylaşmayı bıraktım. İyi forumlar.
-
Umutsuz heyecansiz olmaz.Hatayimiz suprizi sever.Sabretmeye devam.
-
Takibi bırakabilirsiniz umudunuz yoksa. Veya ben paylaşmayı bıraktım. İyi forumlar.
Yine de siz paylaşırsaniz daha iyi olur.
-
Modellere gore asil yagis gece yarisi ve sabah.Vaktimiz daha var.Bu arada soguma yeni basladi.
-
- Resmi Gönderi
Defne de 3.0 derece
Nereden bakıyorsunuz?
-
Nereden bakıyorsunuz?
https://www.windy.com/tr/-S%C4%B1cak…138,8,m:eFtahbo
Mgm bazen geç güncelleniyor.Windy gfs fena değil anlık sıcaklık için dün takip ettim mgm ye göre daha iyi .
-
Nereden bakıyorsunuz?
Kendi bulunduğum konum yüksek bir yerde. Accuweather konum bazlı bakıyorum
-