- Resmi Gönderi
Zaten beklentimizi yüksek tutmamamız gerek hiçbir zaman. Sonuçta Akdeniz sahil şehriyiz. Rakım olarak da avantajımız yok
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZaten beklentimizi yüksek tutmamamız gerek hiçbir zaman. Sonuçta Akdeniz sahil şehriyiz. Rakım olarak da avantajımız yok
Şubat başı için beklemeye geçelim o zaman.
Şubat başı için beklemeye geçelim o zaman.
Beklentimizi minimumda tutalım. Ve beklemeye geçelim. Akşam vade ile ilgili uzun bir açıklama yaparım
Selamlar Sahut hocam Hataya bugün yagması sürpriz olurdu zaten ama 28 31 sistemi fena durmuyor
Ne dersiniz acaba ? İyi akşamlar
Selamlar Sahut hocam Hataya bugün yagması sürpriz olurdu zaten ama 28 31 sistemi fena durmuyor
Ne dersiniz acaba ? İyi akşamlar
Aleyküm selam. Hoşgeldiniz. Akşam veya gece detaylı bir analiz yapmayı planlıyorum. Takipte kalabilirsiniz. İyi forumlar
Aleyküm selam. Hoşgeldiniz. Akşam veya gece detaylı bir analiz yapmayı planlıyorum. Takipte kalabilirsiniz. İyi forumlar
kardeşim analizde maraşa da yer verirsen sevinirim
kardeşim analizde maraşa da yer verirsen sevinirim
Elbette yer veririm. Akdeniz bölgesine dahil olan tüm şehirlere yer vereceğim
Bekliyoruz
Angora merkez değil orası. Yani merkeze yakın ama yüksek. Habib-i Neccar tepesi
Açıklama yapacaktiniz bekliyoruz ne zaman yapacaksiniz?
Açıklama yapacaktiniz bekliyoruz ne zaman yapacaksiniz?
Modeller hala farklı bambaşka senaryolar veriyor. Şu an net bir açıklama yaparsam doğru olmaz
28 29 30 Ocak sistemi 18-20 sistemine çok benziyor bölgemiz adına. Soğuklar artarsa kar ihtimalimiz var. Ancak şu durumda kar sınırı önceki sistemden aşağı inmeyecektir. Kahramanmaraşın soğuk sıkıntısı yaşayacağını düşünmüyorum. Kar alacaktır yine. Adana, Mersin ve Antalya'nın kıyı kesimlerinde kar ihtimali yok bu sistemde. İç ve yüksek kesimler kar alacaktır. Hatay ve Osmaniye yine aynı senaryo ile karşı karşıya kalabilir. Soğukların artması durumunda kar ihtimalini konuşuruz. Hatay ve Osmaniye için
Ancak şu görüntüde kar sınırı en düşük 400 metre olur.
Ben güncelleme güncelleme takip edip son durumları buradan yazarım.