- Resmi Gönderi
Ben her türlü soru fırtınasına açığım. Soru sorun fikir yürütelim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen her türlü soru fırtınasına açığım. Soru sorun fikir yürütelim
Öncelikle teşekkür ediyorum Sahutt. Önceki sistemin kazanani gem dediniz. Hatırladığım kadarıyla gem Hatay'a örtülü kar veriyordu neden gem kazandi dediniz?
O kar yere düşmesi beklenen toplam kardı. Sıcaklık düşmediğinden uzun süre sulu kar yağdı. Yani GEM bunu da mı hesaba katmış dersen onu bilemem.
GFS öğlen güncellemesi harika çıktı. Mersin Adanaya bile kar verdi. Fakat biz temkinli yaklaşmaya devam edeceğiz.
Hatay yine sınırda. Soğuklar çok hızlı çekiliyor maalesef. Kahramanmaraş sıkıntı yaşamayacak. Ancak Hatay için takipteyiz. İnşallah bu sefer sınırda kalmaz
Antalya akseki bölgesi ne olur ??
Antalya akseki bölgesi ne olur ??
Bir sıkıntı olmaz. Rakım sayesinde yağış kar olarak düşer
Akşam güncellerinden sonra tekrar ufak bir değerlendirme yapalım
Durumlar kötü gibi hatay icin yine kar alamayacaz sanirim.
Durumlar kötü gibi hatay icin yine kar alamayacaz sanirim.
Kötümser konuşmak istemiyorum. Ama maalesef görüntü o yönde. Henüz vade kısa vadeye bile girmedi ama. Siklon rotasına bağlı her şey. Soğuk çok erken çıkıyor. Şöyle bir 10 saat geç çıksa bizim için yeterli. Ve bu imkansız değil. Takibe değer en azından
Selamın aleyküm kendi çabalarımla modelleri inceledim bölge sorumlumuza da bir sormak istedim. Önümüzdeki yağışlı sistemde Antalya/Korkuteli bölgesi tahmini kaç cm kar alır ? Toprakta birikim görmemiz mümkün müdür ? Şimdiden teşekkür ederim
MrMyca ecmwf bitsin bakarım. ????