Keşke biz de kar gorseydik ya hatay için bu sene kış bitti gibi.
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Keşke bizde kar gorseydik ya hatay için bu sene kış bitti gibi.
Kışı neye göre kapatıyorsun? Biz modellerde hala takip yapıyoruz. Şu an beklentide olduğumuz bşr sistem de var. Seni de bekleriz model konusuna. Ne güzel yağmur yağıyor. Birkaç günde bir yağmur yağıyor. Sen diyorsun kışı kapattık. Bizim için kar şartları genelde şubat ayında oluşuyor zaten. Ümidimizi yitirmeden takibe devam ediyoruz. İyi akşamlar
-
Okan kardeşim. Kışı neye göre kapatıyorsun? Biz modellerde hala takip yapıyoruz. Şu an beklentide olduğumuz bşr sistem de var. Seni de bekleriz model konusuna. Ne güzel yağmur yağıyor. Birkaç günde bir yağmur yağıyor. Sen diyorsun kışı kapattık. Bizim için kar şartları genelde şubat ayında oluşuyor zaten. Ümidimizi yitirmeden takibe devam ediyoruz. İyi akşamlar
Benim için kar olmadıkça kışın bir anlami yok. Şubat 15ine kadar olan kar haritasına baktim vermiyordu ki verse bile o güne kadar cok değişir bu sene de sürekli olumsuz yönde değişti.
-
- Resmi Gönderi
Benim için kar olmadıkça kışın bir anlami yok. Şubat 15ine kadar olan kar haritasına baktim vermiyordu ki verse bile o güne kadar cok değişir bu sene de sürekli olumsuz yönde değişti.
Hatayda yaşıyoruz maalesef. Kar bizim kışımızın süsüdür sadece. Ya 1 kez yağar ya da yağmaz. Kışımız devam eder hep. Akdeniz sahil şehriyiz. Sistemlerin bize kar yapması için sağlam olması gerekiyor. Şubat 15 ine kadar olan kar haritası sizin için ne kadar gerçekçi bilemiyorum.
-
10-15 mm yi geçmez denmişti ama saat 4 tem beri aralıksız şiddetli bir yağmur var daha 3 saatte devaö edecekmiş Mersin’de bence bi 40 mm olmuştur
-
- Resmi Gönderi
10-15 mm yi geçmez denmişti ama saat 4 tem beri aralıksız şiddetli bir yağmur var daha 3 saatte devaö edecekmiş Mersin’de bence bi 40 mm olmuştur
Ne güzel işte..
-
- Resmi Gönderi
Hem bugün hem dün Mersin için de uyarı yayımlamıştım. O tahmin de şu an günceldir.
-
- Resmi Gönderi
Hatayda çok kuvvetlendi yağış. Su baskınları yaşanıyor.....
-
- Resmi Gönderi
Kahramanmaraş gök gürültülü kar yağışlı....
-
Hatayda yaşıyoruz maalesef. Kar bizim kışımızın süsüdür sadece. Ya 1 kez yağar ya da yağmaz. Kışımız devam eder hep. Akdeniz sahil şehriyiz. Sistemlerin bize kar yapması için sağlam olması gerekiyor. Şubat 15 ine kadar olan kar haritası sizin için ne kadar gerçekçi bilemiyorum.
Insallah o sistem bize yarar o zaman.
-
- Resmi Gönderi
Insallah o sistem bize yarar o zaman.
Beklentimiz ve temennimiz o yönde...
-
- Resmi Gönderi
Hatayda su seviyesi bilek boyunu geçti. Yağış çok kuvvetli devam ediyor....
-
Benim mahallemde masallah dört tarafim yagmurdan göl oldu,
Gökgurultusuyle yagmur devam ediyor
Havaalani tarafi galiba amik gölu tekrar yerine gelmistir...
-
- Resmi Gönderi
Hatayda gök deliniyor adeta. Çok kuvvetli dolu yağışı da etkili oluyor.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -