- Resmi Gönderi
Merkez icin mi bu
Kıyılar dahil??
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMerkez icin mi bu
Kıyılar dahil??
Elbette yağışımız birkaç saat fazla sürse. Neler olur neler....
Ne olur mesela ?
HATAY rekora oynar ?
Hocam yer yerinden oynar hocam. Sen neler diyorsun oyle ??? Havada bile görsek razıyız valla 5 10 cm lere ulaşırsa kalp dayanmaz :D
Ne olur mesela ?
Merkezler örtülü kar alır. Hatay rekor kırar.....
Merkezler örtülü kar alır. Hatay rekor kırar.....
O zaman 30cm gecer diyorsun hatay merkez rekoru 30cmdi galiba
O zaman 30cm gecer diyorsun hatay merkez rekoru 30cmdi galiba
Hatay merkez rekoru 20 cm. Elbette kesin konuşmuyorum. Eminim hepimizin ilk beklentisi kar görebilmek. Ancak ben kar durumunun sadece 13 cm ile sınırlı kalacağını düşünmüyorum Hatay için. Artık işimiz ufak detaylara kaldı.
Oturup keyifle model takip edip sistemimizi beklemeye geçebiliriz.
Hatay merkez rekoru 20 cm. Elbette kesin konuşmuyorum. Eminim hepimizin ilk beklentisi kar görebilmek. Ancak ben kar durumunun sadece 13 cm ile sınırlı kalacağını düşünmüyorum Hatay için. Artık işimiz ufak detaylara kaldı.
Oturup keyifle model takip edip sistemimizi beklemeye geçebiliriz.
2012de 20den fazla olmamış mıydı?
2012de 20den fazla olmamış mıydı?
Ben de öyle hatırlıyorum. Bizim köyde 45 cm ölçtük. Ama MGM 1972 yılında 20 cm ölçülmüş diyor. ??. Ne diyelim. Keyfimiz yerinde. Uyuyalım şimdi. Hayırlı geceler. Sistemimiz hayırlı uğurlu olsun.
Ben de öyle hatırlıyorum. Bizim köyde 45 cm ölçtük. Ama MGM 1972 yılında 20 cm ölçülmüş diyor. ??. Ne diyelim. Keyfimiz yerinde. Uyuyalım şimdi. Hayırlı geceler. Sistemimiz hayırlı uğurlu olsun.
Umarım değişmez ya korkuyorum bir yandan.
Ecmwf'nin sabah güncellemesi moralimizi bozmasın. Dediklerim hala geçerlidir. ????
Ecmwf'nin sabah güncellemesi moralimizi bozmasın. Dediklerim hala geçerlidir. ????
Sadece ecmwf deil gfs de azalttı ve sistem batiladi hocam işinize karışmıyorum ama doğulamazsa çok zor
Sadece ecmwf deil gfs de azalttı ve sistem batiladi hocam işinize karışmıyorum ama doğulamazsa çok zor
Daha vakit çok var. Sevinmek için de üzülmek için de henüz erken. Modeller 40 takla atar bize sistem gelene kadar
Sistem gelene kadar daha GFS 24 kez ECMWF ise 13 kez güncellenecek. Sakin bir şekilde takibe devam edelim. Üzülecek hiçbir şey yok. Kar göreceğiz. ??
Gfs de bozmuş diyorlar.
Gfs de bozmuş diyorlar.
Doğru