- Resmi Gönderi
Kim diyor ??
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKim diyor ??
Arkadaşlar sistemimiz hala kısa vade bile değil. GFS yine az çok kar verdi Hataya. Eğer soğuğumuz bir tık geç çıksaydı gömmüştü.
Kim diyor ??
Kar haritasinda 1.0 yaziyor 15cmdi dün
Kim diyor ??
Hocam bu istanbul için kullanılan dek denilen deniz efekti kavramı hatay için de etkili olma şansı var mı ? Grafiklere yansimiyormus kar miktarı olarak yani beklenenden daha çok yağma ihtimali var diyebilir miyiz
Kıbrıs sende boş geçme.
Hocam bu istanbul için kullanılan dek denilen deniz efekti kavramı hatay için de etkili olma şansı var mı ? Grafiklere yansimiyormus kar miktarı olarak yani beklenenden daha çok yağma ihtimali var diyebilir miyiz
Olay şey eğer olur da gelirse dek le beklenilenin üstü yağış alicaz zaten
Akdeniz kıyıları için bu neredeyse imkansız. Birsürü etmen var. 850 hPa sıcaklığı en az - 12 olması gerekiyor. Rüzgarın karayelden esmesi gerekiyor. Yani bu çok zor. Sistemler Karadeniz üzerinden geldiği için orada dek gözlemleniyor
Bir DEK beklemeyelim öncelikle. Ancak bu güncellemeyi ana fikir olarak çok beğendim. Yağış durumunu çok düzeltmiş. Soğuk biraz oyalansa gömülürüz.
Model paylaşım konusunda yeni kar haritası var 21 Şubat’ a kadar Mersin Adana ve Hataya 10 cm kar vermiş
Bir DEK beklemeyelim öncelikle. Ancak bu güncellemeyi ana fikir olarak çok beğendim. Yağış durumunu çok düzeltmiş. Soğuk biraz oyalansa gömülürüz.
Aksama düzeltir belki
Model paylaşım konusunda yeni kar haritası var 21 Şubat’ a kadar Mersin Adana ve Hataya 10 cm kar vermiş
Hataya 3.6cm yazmış.
ab nin nerede olması işimize gelir
hocam kar haritasında verilen kar yerde birikecek olan mı ?
Toplam düşecek olan kar yağışını ifade eder o
Bizim sistemimiz için henüz orta vade diyebiliriz. 1 haftada çok sular akacak daha. Yağış var. Kar yağışı da var. Hatay için konuşuyorum. Ancak kar yağışı anında yağış kuvvetli değil. Soğuğumuzun biraz daha oyalanması durumunda efsaneye oynarız biz de. Bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Beklentinizi kesin tutmayın. Ancak Hatay kar görecek. Size bunu söyleyebilirim.
Bizim sistemimiz için henüz orta vade diyebiliriz. 1 haftada çok sular akacak daha. Yağış var. Kar yağışı da var. Hatay için konuşuyorum. Ancak kar yağışı anında yağış kuvvetli değil. Soğuğumuzun biraz daha oyalanması durumunda efsaneye oynarız biz de. Bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Beklentinizi kesin tutmayın. Ancak Hatay kar görecek. Size bunu söyleyebilirim.
Beklentinizi kesin tutmayin ancak Hatay kar görecek yazmışsınız beklentisini kesin tutmamasi gerekenler akdenizdeki diğer şehirler mi?