Soğuk olduktan sonra gerisi mühim değil yağışı bolca verir hatay ımız
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
KONTROL
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Akşama güzel bi model bizleri bekliyor gibi o zaman hocam :D
-
- Resmi Gönderi
Akşama güzel bi model bizleri bekliyor gibi o zaman hocam :D
İnşallah ??
-
- Resmi Gönderi
Can abinin paylaştığı senaryo ortalaması kar haritası senaryo ortalaması
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gerçekten muhteşem senaryolar var. Bizi gömen senaryo sayısı 16 ?. Akşam güzel bir çıktı görebiliriz
-
- Resmi Gönderi
Her yerde kar,her yerde karda koşan insanlar ve en çok da eğlenen çocuklar görmek ümidiyle.
-
- Resmi Gönderi
Her yerde kar,her yerde karda koşan insanlar ve en çok da eğlenen çocuklar görmek ümidiyle.
İnşallah dayım. ??
-
Peki gfs akşam seneryosu nasıl
-
- Resmi Gönderi
Peki gfs akşam seneryosu nasıl
Ana model şu an güncelleniyor. Senaryolar daha sonra çıkıyor, paylaşılır yine.
-
Sahut hocam ne diyorsun son çıktılara
-
- Resmi Gönderi
Sahut hocam ne diyorsun son çıktılara
Birazdan bakarız hocam
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar GFS akşam güncellemesine göre iyi şeyler söyleyemiyorum. Soğuğumuz iyi. Ancak yağışlı kütle güneyimizden yükselip bize göz kırpıp güneydoğuya gidiyor. Bu da olası bir senaryo.
-
- Resmi Gönderi
342 H Hatay ve Osmaniye yoğun kar yağışlı ?
-
16 subat civarları kötü mü yine?
-
- Resmi Gönderi
16 subat civarları kötü mü yine?
Hayır kötü diyemeyiz. Ancak o Girit siklonu bu rotayı izlerse çok az yağış alırız. Doğulamasını bekleyeceğiz. Elbette güncellemeyi yorumluyorum şu an
-
Daha çok var hocam cidden zoruma gitti o kadar verdi sonlarda bitirdi ya bende bittim
-